Ring3 Erhverv har i 2018 udlejet mere end 60.000 kvm lager-, logistik- og kontorlokaler langs Ring 3. Også institutionelle investorer er begyndt at interessere sig for området, hvor der blandt andet anlægges letbane for 6,2 milliarder kr.

Et 5.500 kvm værksted i Glostrup/Ejby er nu forvandlet til Danmarks første state-of-the art BMW Service Factory. -

Et billede på hvordan ejendomsmarkedet langs Ring3 på få år er gået fra svær afsættelige til et marked, hvor selv stærke luksusbrands gerne etablerer sig, lyder det fra den lokale erhvervsmægler Ring3 Erhverv.

BMW-forhandler Jan Nygaards nye Service Factory i Glostrup er et godt billede på den forvandling, som ejendomme langs Ring3 i yderområderne vest for København gennemgår i disse år. Den positive udvikling understreges af, at også institutionelle investorer er begyndt at interessere sig for området.

NB! Roskilde: De store projekter. Konferencen afholdes d. 13. december 2018.

Det bekræfter erhvervsmægleren Anders Holmriis fra Ring3 Erhverv, der har stået for udlejningen af det 5.500 kvm store lejemål på Erhvervsvej 1 i Glostrup til Jan Nygaard A/S. Der er tillige tilknyttet 11.000 kcm grundareal til lejemålet som foruden kundelounge, værksteder og administration rummer 350 parkeringspladser. Virksomheden overtog lejemålet ved årsskiftet og slog efter en gennemgribende renovering dørene op til de nye lokaliteter i starten af september 2018.

Det var pladsmangel omkring forretningen i Lyngby, der gjorde, at Jan Nyggard A/S for et par år siden begyndte at se sig om efter et nyt sted at placere sine værkstedsfaciliteter.

- Vi var lidt tvunget af omstændighederne til at flytte vores værksted fra Lyngby, da vi gennem længere tid har været presset på pladsen, og dermed ønsket om at give vores kunder den bedste service oplevelse. Det var en svær beslutning, for vi har ligget samme sted i 40 år. Men her får vi al den plads, vi har brug for – stadig tæt på Ring 3 og letbanen. Netop letbanen og ringvejsbyggeriet samt lokalplanen for Firskovvej har naturligvis også været i vores tanker frem til beslutningen. Da vi fik ejendommen tilbudt af Ring3 Erhverv, gik det hele meget hurtigt. Og selv om det var lige op til sommerferien, fik vi en meget positiv og hurtig sagsbehandling hos Glostrup Kommune, siger marketingsdirektør Kasper Olsson, Jan Nygaard A/S.

NB! Køge: De store projekter 2019-2030. Konferencen afholdes d. 28. marts 2019.

Jan Nygaards flytning til Glostrup er blot et eksempel på den positive udvikling i ejendomsmarkedet på Københavns vestegn. Ring3 Erhverv har i indeværende år foruden udlejningen til Jan Nygaard A/S udlejet mere end 55.000 kvm - så det samlede antal kvm kommer op på mere end 60.000 kvm lager-, logistik- og kontorlokaler langs Ring 3.

- Det er glædeligt at se den stigende efterspørgsel på lager- og logistikejendomme i området langs Ring 3, ikke mindst dem, hvor der er tilknyttet gode udenomsarealer til bygningen. Den gode infrastruktur kombineret med nærheden til København gør det attraktivt at placere serviceerhverv i disse områder. Med de veletablerede og velkonsoliderede ”nye” lejere i ejendommene langs Ring3 oplever vi også en stigning i ejendomspriserne. Kombinationen af disse faktorer har medvirket til at de institutionelle investorer og fonde nu også er begyndt at se positivt på at investere i ejendomme i dette område, siger partner og ejendomsmægler Søren Carlsen, Ring3 Erhverv.


Relaterede konferencer

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.

Fra 1. januar: Nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS

Plejeboliger for 25 milliarder kr.

Køge: det store byggeboom frem til 2032

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS

Servitutter og lokalplaner KURSUS

Hvordan vi får mere liv i bykernerne

Ny udbudslov KURSUS