Home Erhverv Østjylland har inden for kort tid indgået kontrakt på 2 større kontorlejemål i det centrale Aarhus. I løbet af 2014 er antalllet af ledige kvm inden for kontorer faldet med 9 procent.

Home Erhverv Aarhus har i løbet af 2014 oplevet stor stigning i efterspørgslen på kontorlejemål i det centrale Aarhus. Det oplyser mæglerne på deres hjemmeside.

NB! Planloven - effektiv håndtering - regler og løsninger (Aarhus). Seminaret afholdes d. 16. april 2015.

- Med den forbedrede samfundsøkonomi ser vi, at de konjunkturfølsomme serviceerhverv vender tilbage, udvider og igen efterspørger de lidt dyrere og centrale placeringer med en god og synlig beliggenhed. De samme virksomheder var blandt de første, der med finanskrisen forsvandt ud af markedet eller flyttede til mindre og billigere lokaler. Denne type virksomheder kan ofte hurtigt tilpasse sig og er derfor en god indikator på et opsving i markedet, lyder det fra ejendomsmægler Mads Faber.

Home Erhverv Østjylland har blandt andet indgået lejekontrakter på 2 større kontorlejemål med strøgplacering på Ryesgade og Store Torv. Til begge lejemål var der flere interesserede lejere, og begge blev udlejet til serviceerhverv, henholdsvis marketing og rekruttering.


Relaterede konferencer

Boligudvikling i København frem til 2030

Boligbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Boligudvikling i Jylland

Erhvervsbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Ungdomsboliger på et modent marked

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS

Sikre entreprenørkontrakter: Håndtering af ekstrakrav KURSUS

Den ødelæggende fugt i byggeriet - forebyggelse og bekæmpelse

Plejeboliger for 25 milliarder kr.

Ny udbudslov KURSUS