Stark Aarhus C – lokalt også kendt som Vesterbro Trælasthandel med de ikoniske, røde træbygninger på hjørnet af Ringgaden og Søren Frichs Vej – er flyttet. Dog ikke særligt langt.

Stark Aarhus C er flyttet over på den anden side af Daugbjergvej i det centrale Aarhus på området, der tidligere husede Silvan byggemarked.

- Vi fordobler salgsarealet og udvider både varesortimentet og åbningstiderne, så vi fremover holder længere åbent alle syv dage om ugen, fortæller salgsdirektør i Stark Mads Brejnholt Madsen.

- Derudover har vi blandt andet fået lavet en ny, moderne drive-in-hal. Den nye håndværkerbutik er blevet en tredjedel større, er lysere indrettet og placeret i 1 plan mod før 2, siger han.

AARHUS: De største projekter. Konferencen afholdes den 26. november 2020.

De røde bygninger, som Stark nu fraflytter, har været trælast i mere end et halvt århundrede og udspringer af Århus Trælasthandel, grundlagt helt tilbage i 1896. Når Stark flytter over på den anden side af vejen, sker det for at give plads til et nyt byområde med bæredygtigt byggeri for alt fra studerende til familier. Men historien får lov at leve videre, fordi spær og andre dele af de oprindelige, røde træhaller skal indgå i de kommende boliger.

Stark omfatter 67 byggecentre i Danmark og 6 i Grønland. Virksomheden beskæftiger 2.500 medarbejdere og er en del af Stark Group, der i regnskabsåret 2018/19 omsatte for godt 17 milliarder kr.


Relaterede konferencer

Hvordan vi får mere liv i bykernerne

Finansiering af ejendom - markedssituation og tendens

Køb og salg af ejendom - Due Diligence KURSUS

Sikre entreprenørkontrakter: Håndtering af ekstrakrav KURSUS

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.

Den nye Planlov KURSUS

Certificeringsordninger - udbredelse og betydning

Boligbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Fremtidens betonbyggeri

Træ - det hotte byggemateriale: JYLLAND