Samtlige 10.000 kvm i i Pakhusenes 1. etape i Aarhus Ø. I april 2017 samler Søstrene Grene sine aktiviteter i et 2.500 kvm stort lejemål erhvervsbyggeriet, hvor også BankNordik, Moe Ingeniører, Aart arkitekter, Interlex Advokater, SeierFitness og restaurant MIB Pakhusene bliver lejere.

Ifølge JP Aarhus samler Søstrene Grene sit hovedkontor på Strandvejen og sine it-, finans- og retail-afdelinger på Gunnar Clausens Vej i et 2.500 kvm hovedkontor på 5. og 6. etager i Pakhusene, hvor 80 Søstrene Grene-medarbejdere får arbejdsplads i et lejemål til 300.000 kr. månedligt. Kun logistik vil fortsat være adskilt fra de øvrige funktioner.

- Vi forelskede os i projektet, og den måde Rune Kilden har tænkt brugerne ind og fået sjæl og miljø ind i huset fra begyndelsen. Han har taget udgangspunkt i brugernes behov og har prøvet at skabe bygningerne ud fra dem, så der kommer nogle gode oplevelser, når man er i rummene, men også funktioner, der understøtter, at der er aktiviteter på tværs af lejerne, og at huset lever døgnet rundt, siger Mikkel Grene, administrerende direktør for Søstrene Grene, til JP Aarhus.

NB! Jylland: Erhvervslejeloven - ny udvikling. Seminaret afholdes d. 1. februar 2017.

Ud over erhvervsdelen omfatter Pakhusenes 1. etape et boligtårn på 13 etager med 80 lejligheder, der er klar til indflytning den 15. december 2016.

Pakhusene er tegnet af Aart Architects og omfatter 5 punkthuse på tilsammen 35.000 kvm. Rune Kilden vil således til at projektere den næste etape, som forventes klar til indflytning i sommeren 2019.


Relaterede konferencer

Logistik og industri - fart på nye muligheder

Træ - det hotte byggemateriale: JYLLAND

Hvordan vi får mere liv i bykernerne

Servitutter og lokalplaner KURSUS

Plejeboliger for 25 milliarder kr.

Ungdomsboliger på et modent marked

Den nye Planlov KURSUS

Boligbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Finansiering af ejendom - markedssituation og tendens

Den ødelæggende fugt i byggeriet - forebyggelse og bekæmpelse