Søndergaard El er kommet i søgelyset fordi der blev overført større beløb fra Forsvarets Ejendomsstyrelse til firmaet, som også er blevet brugt til private ting for ansatte i forsvaret. Nu forsvarer firmaet sig.

Brian Søndergaard, der ejer Søndergaard El i Holstebro, skriver:

"Torsdag kom det frem i pressen at der er rejst tiltale mod nogle personer i forsvaret. Den ene sag handler om 5 mand der er tiltalt i en sag fra 2016 i Viborg om renovering af et hus. Denne sag har Søndergaard El intet med at gøre.

Den anden sag drejer sig om at vores tidligere bogholder har offentliggjort en liste. En liste hvor forsvaret har haft penge tilgode ved Søndergaard El. Denne liste har eksisteret et godt stykke tid.

Det har været alment kendt i forsvaret at der var disse lister. Listen er blevet løbende opdateret og har været nøje kontrolleret af folk fra forsvaret og Søndergaard El.

Listen er blevet brugt til at de kunne få udført almindelig el-arbejde som udskiftning af belysning, udskiftning af hvidevarer m.m. De har også selv bestilt varer som eksempelvis lamper, pizzaovn og andre hvidevarer til deres køkken på kasernen, drone til inspicering af tagfladerne på kasernerne, palleløfter og foldekasser til deres lager m.m.

Søndergaard El har aldrig leveret nogle af varerne ved privat personer ved forsvaret. Varerne er altid enten leveret ved forsvaret eller afhentet af forsvarets folk på vores firmaadresse.

Søndergaard El har aldrig haft mistanke om at enkelte personer skulle have beholdt nogle af disse varer personligt. Søndergaard El har aldrig fået personlige gaver eller andet af forsvaret.

Søndergaard El har aldrig fået nogen ekstra gevinst ud af samarbejdet med forsvaret.

Den offentliggjorte liste er fra april måned og viste at forsvaret havde omkring 600.000 tilgode ved Søndergaard El. De aktuelle tal på listen viser, at forsvaret p.t. skylder Søndergaard El 17.100 kr.

Søndergaard El er meget villig til at samarbejde med evt politi og myndigheder og vil selvfølgelig gerne fremvise alle vores fakturaer og øvrigt regnskab til dokumentation.

Med venlig hilsen
Brian Søndergaard
Søndergaard El A/S"

 

 

 


Relaterede konferencer

Boligbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Sikre entreprenørkontrakter: Håndtering af ekstrakrav KURSUS

Fremtidens betonbyggeri

Ny udbudslov KURSUS

Ungdomsboliger på et modent marked

Træ - det hotte byggemateriale: JYLLAND

Boligudvikling i Jylland

Bygningsreglement om etageboligbyggeri KURSUS

Erhvervsbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Køge: det store byggeboom frem til 2032