Sønderborg Kommune sætter nu cirka 30 byggegrunde i Nybøl - lige uden for Sønderborg - til salg, inden byggemodningen er helt færdig.

Grundene er faktisk ikke helt klar endnu, men alligevel har Sønderborg Kommune besluttet at sætte cirka 30 nye byggegrunde til salg i landsbyen Nybøl, der ligger 9 kilometer vest for Sønderborg. Der har nemlig været stor interesse for grundene, og derfor går salget af byggegrundene også i gang, inden byggemodningen er helt færdig.

Det drejer sig om 2 forskellige udstykninger: Borggårdsvænget med cirka 20 byggegrunde samt Påkjær Vænge med 10 byggegrunde midt i Nybøl.

Sønderborgs store projekter. Konferencen afholdes d. 8. oktober 2020.

- Udstykningerne har været længe undervejs, for der har været gravet og gravet – både gennem vinterens regntid og gennem forårets coronatid. Derfor forsøger vi nu også noget helt nyt ved at sælge grundene, inden de er færdige. Vi håber, at det kan give nogle familier lyst til at sætte en byggeproces i gang, selvom byggemodningen foregår hen over de næste par måneder. Og det skulle gerne give familierne god tid til at gå i dialog med et byggefirma, så de kan finde frem til individuelle og skræddersyede løsninger på lige netop den grund, de ønsker, siger Sønderborgs borgmester, Erik Lauritzen.

Sønderborg Kommune holder fredag den 14. august 2020 fra klokken 14 til 16 ”Åben grund i Nybøl” for alle interesserede, hvor de nye udstykninger fremvises.


Relaterede konferencer

Hvordan vi får mere liv i bykernerne

Servitutter og lokalplaner KURSUS

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS

Bygningsreglement om etageboligbyggeri KURSUS

Ny udbudslov KURSUS

Den nye Planlov KURSUS

Jylland: Ændring af planloven – strategisk planlægning for bymidter m.v KURSUS

Ungdomsboliger på et modent marked

Træ - det hotte byggemateriale: JYLLAND

Aalborgs massive udviklingsprojekter