Sønderborg Kommune har sendt 5 byggegrunde på mellem 345 og 9.500 kvm i udbud. Der er både tale om byggegrunde samt blandt andet en tidligere vandværksejendom og en tidligere børnehave, der kan omdannes til boliger eller erhverv.

5 projektgrunde er sat til salg i Sønderborg. Her kan man erhverve sig alt fra en lille byggegrund lige ved siden af Hønekilden i Sønderborg til en kæmpe grund på Borgmester Andersens Vej, hvor der eksempelvis kan opføres etageboliger eller rækkehuse. Udbuddet slutter den 25. juni 2018.

Nogle af grundene sælges til højeste bud, mens andre grunde sælges til den, der kan fremvise det bedste projekt. På kommunens hjemmesiden kan man se fem videoer, der præsenterer de 5 grunde hver for sig.

NB! Jylland: Due Diligence - risikovurdering ved køb og salg af ejendom. Afholdes d. 31. januar 2019.

- Det har været en spændende proces at arbejde med at gøre de fem grunde klar til salg. Nu er jeg bare spændt på at se de bud og projektideer, der kommer ind. Her er jo både noget for dem, der har en anderledes boligdrøm for sig selv og sin egen familie, og for investoren der vil opføre boliger eller erhverv, der kan komme andre borgere eller byen til gavn, siger ejendomskonsulent i Sønderborg Kommune Christina Petersen.
 
Fakta om de fem grunde
• Borgmester Andersens Vej 41, Sønderborg: Her udbydes et af de sidste områder i Sønderborg by til bebyggelse. 9.500 kvm udstykning tæt på skov og strand.
• Damgade 90, Sønderborg: En historisk vandværksejendom på en 8.400 kvm stor grund. Ejendommen ligger i et kommuneplanlagt rekreativt område tæt ved Center Øst.
• Dybbøl Bygade 58, Dybbøl: En grund på 2.500 kvm i Dybbøl tæt ved daginstitution, indkøb og motorvejen. Her er plads til at opføre bolig til en eller flere familier - og liberalt erhverv.
• Havbogade, Sønderborg: En lille byggegrund, der ligger lige ved det nye havneområde Byens Havn. Grunden består af 2 matrikler på i alt 345 kvm. Nærmeste nabo er skulpturen Hønekilden. Her kan etableres ejendom der kan benyttes til både bolig, detailsalg og servicevirksomhed.
• Rosenvej 41, Ullerup: Her udbydes den tidligere børnehave i Ullerup og matriklen bagved børnehaven. Grunden udgør 5.600 kvm. Bygningerne er i fin stand, og vil kunne omdannes til fx fælleshus, beboelse eller liberalt erhverv.
 
Læs mere om grundene og se videoer fra dem her.


Relaterede konferencer

Certificeringsordninger - udbredelse og betydning

Aalborgs massive udviklingsprojekter

Boligbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS

Køb og salg af ejendom - Due Diligence KURSUS

Plejeboliger for 25 milliarder kr.

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS

Servitutter og lokalplaner KURSUS

Den ødelæggende fugt i byggeriet - forebyggelse og bekæmpelse

Finansiering af ejendom - markedssituation og tendens