Skala Arkitekters tegnestue i København åbnede for 5 år siden og er i den periode vokset kraftigt. Nu styrkes afdelingen med en ny partner.

Charlotte Møller, som er tegnestuechef for Skala Arkitekters afdeling i København, træder ind i arkitektvirksomhedens partnerkreds.

- Vi oplever en stor opgavetilgang i øst, og derfor er vores tegnestue i København også vokset kraftigt, siden vi åbnede det for godt 5 år siden. Vi vil gerne fortsætte de gode takter og udvider og styrker derfor helt naturligt partnerkredsen i øst med Charlotte, udtaler Kurt Ankjær, administrerende direktør i Skala Arkitekter.

Bygningskortlægning forud for renovering og nedrivning. Kurset afholdes den 16. november 2021.

Charlotte Møller startede som tegnestuechef på Skala Arkitekters københavnske kontor i september 2020. Forinden havde hun rollen som tegnestueleder hos Rambøll Arkitektur og Byudvikling og har derudover erfaring fra Byggeri København (ByK) og KEA samt Arkitema og Schmidt Hammer Lassen Architects som arkitekt og projektleder.

Hun har siden september haft en vigtig rolle for Skalas faglige og ledelsesmæssige udvikling og har sat sit positive præg på den kommende rejse med afsæt i en ny og forstærket strategi.

Syn og skøn - konfliktløsning ved byggeprojekter. Kurset afholdes den 22. september 2021.

- Efter knapt et år i Skala har jeg lært virksomheden rigtig godt at kende og føler mig derfor godt rustet til at træde ind i partnerkredsen. Jeg ser frem til at medvirke til implementering og udrulning af Skalas nye ambitiøse strategi frem mod 2023 og til at sikre den fortsatte vækst og faglige udvikling af vores kontor i København, og til sammen med vores dygtige og engagerede medarbejdere at styrke samarbejdet med vores kunder og samarbejdspartnere yderligere, siger Charlotte Møller.

Skala Arkitekter, som har 35 år på bagen, og som i 2020 for 3. gang blev kåret som Børsen Gazelle, har de seneste år oplevet stor fremgang og ser en stadig stigende tilgang af opgaver – særligt indenfor kerneområderne Kultur & undervisning, Sundhed & omsorg og Boliger. Arkitektvirksomheden tæller 70 medarbejdere og har tegnestuer i Horsens og København.

Nyeste udvikling i træbyggeri. Konferencen afholdes den 3. maj 2022.

Med tiltrædelsen af Charlotte Møller tæller Skala Arkitekters partnerkreds nu i alt 6 partnere, hvoraf 2 sidder på tegnestuen i København og 4 på tegnestuen i Horsens. Udvidelsen er helt i tråd med Skalas strategi om fortsat vækst i København og ønsket og forventningen om 2 ligeværdige kontorer i henholdsvis øst og vest.

Charlotte Møller tiltræder som partner i dag, den 30. juni 2021.


Relaterede konferencer

Sikre entreprenørkontrakter: Håndtering af ekstrakrav KURSUS

Logistik og industri - fart på nye muligheder

Aalborgs massive udviklingsprojekter

Boligudvikling i København frem til 2030

Erhvervsbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Finansiering af ejendom - markedssituation og tendens

Bygningsreglement om etageboligbyggeri KURSUS

Boligudvikling i Jylland

Jylland: Ændring af planloven – strategisk planlægning for bymidter m.v KURSUS

Hvordan vi får mere liv i bykernerne