Blue Energy flytter ind i Scanport Glasværk i Kastrup. Den nye kontorbygning nær lufthavnen og Øresundsbroen er dermed fuldt udlejet.

Elselskabet Blue Energy har indgået en lejeaftale med Skanska om de sidste ledige 995 kvm på anden sal i Scanport Glasværk, der er DGNB certificeret.

- Vi har behov for bedre at kunne samle vores virksomhed og give medarbejderne optimale arbejdsbetingelser med god plads og højt til loftet. Vi flytter til Scanport
Glasværk, fordi bygningens bæredygtighedsprofil og placeringen lige ud til Øresund understøtter vores virksomhedsværdier og grundlæggende tro på, at verden er et bedre sted, når vi bruger vores energi på det, vi brænder for, siger Martin Juul Møller, administrerende direktør for Blue Energy.

Blue Energy flytter ind i de nye lokaler den 1. december 2022.

Skanskas vision for Scanport handler om et skabe et unikt erhvervsområde. Skanska har omdannet havnen til et rekreativt område med bådpladser og badning, men tidligere var det en aktiv erhvervshavn med rute til Malmø, fragt til Saltholm og frem for alt en støttefunktion for Kastrup Glasværk, der lukkede i 1979.

Opgradering og optimering af ejendomme. Konferencen afholdes den 4. oktober 2022.

Det nye kontorbyggeri er opført på den gamle glasværksgrund. Skanska har derudover udviklet hotellet Scandic CPH Strandpark, kontorbygningen Nordhuset og den udvendige del af renoveringen af den fredede ejendom Bryggergården, som blandt andet rummer boliger og det kendte spisested Café Kystens Perle. Området afgrænses af Den Blå Planet og Ferring Pharmaceuticals nye domicil som 2 vartegn for området.

Scanport kan med samspillet med Scandics hotel, restaurant og skybar, de rekreative oplevelser, havnemiljøet og kontor- og konferencefaciliteter, tilbyde noget helt unikt.

- Derfor er vi glade for den succes, området allerede oplever. En succes, vi gerne vil bygge videre på i den fremtidige udvikling af området, hvor vi stadig har 45.000 kvm under udvikling til virksomheder, der ønsker sig bæredygtige faciliter i helt særligt havnemiljø, forklarer Elo Alsing.


Relaterede konferencer

Jylland: Ændring af planloven – strategisk planlægning for bymidter m.v KURSUS

Køge: det store byggeboom frem til 2032

Bygningsreglement om etageboligbyggeri KURSUS

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.

Certificeringsordninger - udbredelse og betydning

Sikre entreprenørkontrakter: Håndtering af ekstrakrav KURSUS

Servitutter og lokalplaner KURSUS

Boligudvikling i København frem til 2030

Den ødelæggende fugt i byggeriet - forebyggelse og bekæmpelse

Hvordan vi får mere liv i bykernerne