Sønderborg Kommune har tildelt Sønderborg Ingeniør- og Byggeforretning (SIB) totalentreprisen på opførelsen af kommunens kommende logistik- og servicecenter. 3 entreprenører havde budt på opgaven, og den vindende tilbudssum lyder på 98 millioner kr.

Når Sønderborg Kommunes nye logistik- og servicecenter skal bygges, så bliver opgaven udført af Sønderborg Ingeniør- og Byggeforretning. Det står klart efter Sønderborg Kommunes udbudsrunde af totalentreprisen.

- Formålet med det nye center er at opnå en bedre drift og et tættere samarbejde internt mellem forskellige afdelinger, som giver et økonomisk rationale for Sønderborg Kommune. Prisen for byggeriet er en fin begyndelse på at skabe en god økonomi omkring det nye logistik- og servicecenter, siger borgmester Erik Lauritzen.

Fredericia de store projekter. Konferencen afholdes den 14. april 2021.

Logistik- og Servicecenteret kommer til at huse 7 forskellige afdelinger. Det drejer sig om Vej og Park, Vintertjenesten, Brand & Redning, Service & Ejendomme, Hjælpemiddeldepotet, Rådhusservice og Transportkontoret.

Der kommer til at arbejde cirka 200 personer i det nye center, som fra slutningen af 2022 får arbejdsplads på Ingolf Nielsens Vej i Sønderborg.

Byggeriet sættes efter planen i gang midt i 2021, og planen er, at indflytning i centeret kan ske i slutningen af 2022.


Relaterede konferencer

Sikre entreprenørkontrakter: Håndtering af ekstrakrav KURSUS

Ungdomsboliger på et modent marked

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS

Logistik og industri - fart på nye muligheder

Erhvervsbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Bygningsreglement om etageboligbyggeri KURSUS

Den ødelæggende fugt i byggeriet - forebyggelse og bekæmpelse

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS

Boligbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Servitutter og lokalplaner KURSUS