Udvikler har købt 8 villaer langs Skanderborgvej i Viby. De 8 matrikler omfatter et samlet areal på 6.700 kvm, og planen er at opføre en 6 etager høj bebyggelse på grunden.

Ifølge Århus Stiftstidende er 8 villaer langs Skanderborgvej i Viby blevet opkøbt af Skanderborgvej Aps, der er ejet af Raundahl & Moesby sammen med selskabet Bedre By Aps, der igen er ejet af selskabet Ejsingholm Aps.

Selskabet har udarbejdet et projekt, der læner sig op ad kommunens politik om, at byen skal fortættes langs de store indfaldsveje.

NB! Jylland: Bofællesskaber og nye boformer. Konferencen afholdes d. 23. oktober 2019.

Projektet har været i en forundersøgelse, hvoraf det fremgår, at bebyggelsen skal rumme 195 mindre lejligheder egnet til studerende. Claus Pihlmann, direktør i selskabet Skanderborgvej ApS, oplyser dig til Århus Stiftstidende, at planen nu er et byggeri med lejligheder i varierende størrelser til enlige, par og familier.

Ifølge Århus Stiftstidende lægger kommunens planafdeling lægger op til, at det private projekt kan kombineres med, at Alboa fortsætter den høje husrække mod Skanderborgvej med et byggeri foran Grønnegården.

Derudover har kommunen tanker om, at byggeriet kan fortsætte på den sidste del af strækningen frem mod Monradsvej, hvilket vil kræve opkøb af flere villaer.


Relaterede konferencer

Fremtidens betonbyggeri

Ungdomsboliger på et modent marked

Bygningsreglement om etageboligbyggeri KURSUS

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS

Plejeboliger for 25 milliarder kr.

Boligudvikling i Jylland

Hvordan vi får mere liv i bykernerne

Aalborgs massive udviklingsprojekter

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.

Boligbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter