I sidste uge blev det offentliggjort, at Syddansk Universitet (SDU) skal lede en national dronesatsning på 64 millioner kr.. Det vil skabe meget mere udvikling i Hans Christian Andersen Airport i Beldringe ved Odense. Her har SDU netop købt en ejendom til formålet.

Nybolig Erhverv Odense har forestået salget af den 2.250 kvm store lager-/produktionsejendom Beldringevej 252 i Beldringe. Ejendommen er købt af SDU i forbindelse med, at SDU skal stå i spidsen for et stort droneprojekt i samarbejde med andre universiteter.

NB! Odense - de store projekter. Konferencen afholdes d. 24. januar 2017.

- Vi er meget positive over for, at Syddansk Universitet har købt erhvervsejendommen på Beldringevej 252. Det er en stor dag for SDU, men også for hele Fyn, udtaler Bent S. Jensen, direktør i Nybolig Erhverv Odense.

Nybolig Erhverv Odense har haft en del ejendomme til salg ved HCA Airport i Beldringe, og det blev SDU, der købte den sidste.

NB! Odense: Ekspropriation i praksis. Konferencen afholdes d. 27. oktober 2016.

- Vi har haft 4 ejendomme til salg ude ved lufthavnen, og at det blev SDU, der købte den sidste ejendom på 2.250 kvm til udviklingen af droneteknologi er meget glædeligt. Vi har været igennem et meget professionelt forhandlingsforløb med SDU, og de 2.250 kvm lager/produktion er meget oplagt til droneforskning, udtaler Niels Jørgensen, erhvervsmægler i Nybolig Erhverv Odense.

Det bliver tale om en hurtig overtagelse af Beldringevej 252, idet SDU overtager ejendommen den 1. oktober 2016.


Relaterede konferencer

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.

Erhvervsbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Den nye Planlov KURSUS

Hvordan vi får mere liv i bykernerne

Køb og salg af ejendom - Due Diligence KURSUS

Certificeringsordninger - udbredelse og betydning

Aalborgs massive udviklingsprojekter

Servitutter og lokalplaner KURSUS

Køge: det store byggeboom frem til 2032

Bygningsreglement om etageboligbyggeri KURSUS