SDK Shipping udvider nu sine aktiviteter på Aarhus havn, idet SDK Shipping og Aarhus Havn netop har underskrevet en lejekontrakt på et areal på 22.000 kvm på Omniterminalen, hvor SDK Shipping vil opføre 12.000 kvm pakhuse til bulk-produkter.

SDK Shipping, der i forvejen har både mægler- og stevedorevirksomhed på Aarhus havn, samarbejder tæt med flere kunder i Aarhus. De nye pakhuse, som forventes opført fra midten af 2019 og frem til begyndelsen 2020, vil give mulighed for opbevaring af tørbulk fra både eksisterende og nye kunder på Aarhus havn.

Kundechef Nicolai Krøyer fra Aarhus Havn glæder sig over, at SDK Shipping har så positiv fremgang i deres forretningsaktiviteter, at de nu har brug for endnu mere plads i Aarhus.

NB! Aarhus: De store projekter. Konferencen afholdes d. 27. november 2019.

- Vi noterer med stor tilfredshed, at SDK Shipping vælger at udvide deres aktiviteter her på havnen. Samtidig understøtter den nye lejeaftale vores egen forretningsstrategi, der går ud på at udbygge vores i forvejen markedsledende position på fast bulk, fortæller Nicolai Krøyer.

Omniterminalen, som blev færdigbygget på Aarhus Havn i 2018, er med den nye lejeaftale og de reserverede arealer ved at være fuldt udlejet.

- SDK er glade for sammen med vores kunder at kunne udvide aktiviteterne i Aarhus. SDK ønsker at indgå i partnerskaber med vores kunder og skabe løsninger til vores fælles fordele. Dette projekt er et godt eksempel på, hvordan vi kan skabe samarbejder til gavn for både kunder, Aarhus Havn og for os, siger direktør David York fra SDK.


Relaterede konferencer

Certificeringsordninger - udbredelse og betydning

Erhvervsbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS

Boligbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Stormflodssikring af by- og landområder

Sikre entreprenørkontrakter: Håndtering af ekstrakrav KURSUS

Bygningsreglement om etageboligbyggeri KURSUS

Ny udbudslov KURSUS

Fremtidens betonbyggeri

Køge: det store byggeboom frem til 2032