Sampension-fællesskabet skyder stort 3-cifret millionbeløb i boligprojektet PH Park i Hørsholm.

Sampension-fællesskabet investerer stort trecifret millionbeløb i PH Park i Hørsholm, hvor der opføres 133 nye lejeboliger, som forventes at stå klar til indflytning i sommeren 2022.

- Vi ser PH Park som et enestående byudviklingsprojekt i en attraktiv kommune tæt på København med en god underliggende demografi. Investeringen er et led i strategien om at udvikle Sampension-fællesskabets portefølje af direkte ejede ejendomme med fokus på såvel optimering af afkast som høj grad af bæredygtighed, siger Torbjørn Lange, der er chef for ejendomme og infrastruktur hos Sampension.

PH Park-projektet i Hørsholm skal DGNB Guld-certificeres. Projektet er samtidig et de største i Hørsholm i nyere tid, og boligerne opføres på den tidligere hospitalsgrund i Hørsholm, som kommunalbestyrelsen sidste år vedtog at omdanne til et nyt boligområde.

Hillerød: De store projekter. Konferencen afholdes d. 27. oktober 2020.

Boligerne er fordelt over et areal på godt 14.000 kvm. De bliver udført som både rækkehuse og lejligheder med en gennemsnitlig størrelse på 103 kvm. Under jorden bliver der etableret parkeringskælder med 200 parkeringspladser.

Byggeriet er udviklet og drives af Calum, som sikrer opførelsen af det nøglefærdige byggeri.

- Der er ingen tvivl om, at projektets kvaliteter i samspil med den attraktive park, der anlægges, vil få tingene til at gå op i en højere enhed. Samtidig er vi rigtig glade for, at det gode samarbejde med Sampension har ført til, at vi nu kan søsætte endnu et projekt sammen” siger Jakob Axel Nielsen, der er direktør hos Calum.

PH Park er navngivet efter arkitekten Poul Henningsen, som selv boede selv i området i næsten 20 år.


Relaterede konferencer

Boligbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Ny udbudslov KURSUS

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.

Aalborgs massive udviklingsprojekter

Den ødelæggende fugt i byggeriet - forebyggelse og bekæmpelse

Sikre entreprenørkontrakter: Håndtering af ekstrakrav KURSUS

Plejeboliger for 25 milliarder kr.

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS

Logistik og industri - fart på nye muligheder

Aarhus under udvikling - fokus på de store projekter