Egedal Kommune sætter nu de første 8 byggemodnede grunde på Dyvelåsen til salg. Udbuddet sker ikke til en fast pris. Der kan bydes både over og under den vejledende udbudspris, der er oplyst i materialet.

Nu udbydes 1. etape af i alt 59 parcelhusgrunde ved Dyvelåsen i Smørum - 8 grunde til miljøvenlige boliger. Med salget af grundene i Dyvelåsen, er det sidste chance for at erhverve en ny parcelhusgrund i det 169.000 kvm store område. Der er nemlig ikke planlagt andre nye parcelhusudstykninger i Smørum i den gældende kommuneplan.

Grundende ligger i "Store gryde" i den sydøstlige del af det nye boligområde ved Dyvelåsen, og fra juli 2018 kan byggeriet af Smørums nye fremtidssikre boliger påbegyndes. I det nye boligområde med udsigt over landskabet er der fokus på miljøet, hvorfor husene skal opføres i bedste lavenergiklasse og regnvandet genanvendes til toiletskyl og tøjvask.

NB! Bæredygtig certificering af byggeri og ejendom. Kurset afholdes d. 14. november 2017.

Grundene, der er mellem 700 og 946 kvm kan bebygges med op til 30 procent og op til 2 etager. De nærmere bestemmelser kan læses i lokalplanen for Dyvelåsen.

Udbuddet sker ikke til en fast pris. Der kan bydes både over og under den vejledende udbudspris, der er oplyst i materialet.  Der er ikke en frist for afgivelse af tilbud, men de første tilbud vil blive indstillet godkendelse på økonomiudvalgets møde den 13. december 2017 og byrådets møde den 20. december 2017.

Udbudsmaterialet kan hentes her.


Relaterede konferencer

Ungdomsboliger på et modent marked

Den ødelæggende fugt i byggeriet - forebyggelse og bekæmpelse

Aalborgs massive udviklingsprojekter

Boligudvikling i København frem til 2030

Træ - det hotte byggemateriale: JYLLAND

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.

Logistik og industri - fart på nye muligheder

Boligbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Servitutter og lokalplaner KURSUS

Erhvervsbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter