Det nuværende hovedkontor på 1.200 kvm er ikke stort nok til den hurtigt voksende robotvirksomhed, der i foråret 2020 rykker i nyt domicil.

Blue Ocean Robotics er lige nu i rivende kommerciel vækst på globalt plan med stor og stadigt stigende efterspørgsel på virksomhedens professionelle servicerobotter.

Det nuværende hovedkontor på Niels Bohrs Allé er på 1.200 kvm, og det har længe været for trangt til den hurtigt voksende robotvirksomhed for de over 100 medarbejdere. I det nye domicil i Odense, får de ansatte i Blue Ocean Robotics 5.000 kvm.

- Vi glæder os til at tilbyde flere og bedre faciliteter, hvor medarbejderne kan mødes på tværs af funktioner og afdelinger. Medarbejderne har reageret helt fantastisk på udsigten til mere plads og et hav af nye kollegaer – de er meget begejstrede, fortæller Claus Risager.

IT og teknologi i ejendom - PropTech. Konferencen afholdes d. 16. januar 2020.

I de nye lokaler får medarbejdere og besøgende blandt andet egen restaurant, foredragslokale med plads til 160 siddende gæster samt 2 store showrooms, hvor de forskellige servicerobotter virkelig kan komme til deres ret, og både faciliteterne vil også indgå direkte i oplæring og uddannelse af de mange nye forhandlere og kunder rundt om i verden.

Blue Ocean Robotics har desuden helgarderet sig med en option på at kunne leje yderligere 5.000 kvm på samme adresse og under samme tag. Virksomheden forventer at holde den officielle indvielse af de nye lokaler i maj-juni 2020. Det er i øvrigt erhvervsmægler Nordicals, der har forestået udlejningen.

Blue Ocean Robotics blev for nylig kåret som Børsen Gazelle-virksomhed – for 3. år i træk. Blue Ocean Robotics blev for nyligt hædret af Technology Danmark for sin ekstraordinære indsats for at tiltrække, fastholde og udvikle særligt internationale talenter.


Relaterede konferencer

Køge: det store byggeboom frem til 2032

Certificeringsordninger - udbredelse og betydning

Boligudvikling i Jylland

Sikre entreprenørkontrakter: Håndtering af ekstrakrav KURSUS

Erhvervsbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Aalborgs massive udviklingsprojekter

Aarhus under udvikling - fokus på de store projekter

Jylland: Ændring af planloven – strategisk planlægning for bymidter m.v KURSUS

Plejeboliger for 25 milliarder kr.

Ny udbudslov KURSUS