Fredag den 30. november 2018 blev der holdt rejsegilde på byggeriet af 32.000 kvm nyt hospital i Hvidovre med Link Arkitektur og Schmidt Hammer Lassen Architects som totalrådgiver.

Råhuset er næsten færdigt og dermed går projektet ind i en ny fase med færdiggørelse af facader og det indvendige arbejde. Antallet af entreprenører stiger dermed også på byggepladsen fra 2 til 20 fagentreprenører.

Som totalrådgiver har Link Arkitektur stået for konceptudvikling, brugerinddragelse samt projektering, herunder BIM-projektering. Eftersom projektet er udbudt i en række fagentrepriser, skal Link Arkitektur i samarbejde med bygherre stå for den omfattende byggeledelse, herunder koordineringen og styringen af de mange fagentreprenører.

NB! Hillerød: De store projekter. Kurset afholdes d. 30. november 2018.

Tilbygningen på 32.000 kvm omfatter blandt andet ny fælles akutmodtagelse, ny hjerteafdeling, ny børne- og ungeafdeling samt et nyt barselsafsnit, som er tæt integreret med et nyt neonatalafsnit. Dertil kommer 250 nye patientværelser. Udover tilbygningen består byggeprojektet også af flere ombygninger i den eksisterende bygning. Blandt andet ombygges modtagelses- og venteområderne i de mange ambulatorier og sengebygningerne ombygges til patientværelser til én patient og deres pårørende.

Projektet er finansieret med 1,7 milliarder kr. af Statens Kvalitetsfond og Region Hovedstaden, og byggeriet forventes færdigt i 2020. Totalrådgivere er Link Arkitektur og Schmidt Hammer Lassen Architects i samarbejde med Kragh & Berglund Landskabsarkitektur og Urban Design, Royal Haskoning DHV, Søren Jensen Rådgivende Ingeniører.


Relaterede konferencer

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.

Boligudvikling i København frem til 2030

Ny udbudslov KURSUS

Træ - det hotte byggemateriale: JYLLAND

Den ødelæggende fugt i byggeriet - forebyggelse og bekæmpelse

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS

Aalborgs massive udviklingsprojekter

Plejeboliger for 25 milliarder kr.

Aarhus under udvikling - fokus på de store projekter

Hvordan vi får mere liv i bykernerne