I kulde, rusk og regn var flaget og kransen hejst til tops den 17. januar 2023 på det nye fælleshus i Plushusene Lisbjerg.

Dansk Boligbyg står for byggeriet af Plushusene Lisbjerg for selskabet Plushusene, der ejes af NREP og M+ Ejendomme. Den 17. januar 2023 var der rejsegilde på projektet, hvor de første beboere vil kunne flytte ind i bofællesskabet i sommeren 2023.

Projektchef i Dansk Boligbyg, Sebastian M. Berger Rosenmeier, forklarede, at byggepladsen blev etableret i maj 2022, og de første 3 måneder gik med udgravning og byggemodning.

- Derfra kan jeg bare sige, at det er gået rigtigt stærkt, og der er sket en masse forskellige aktiviteter. Første etape, med 34 boliger i rækkehuse er næsten rejst, de første 5 boliger står klar om kort tid, hvori prøveboligen bliver repræsenteret, sagde han blandt andet.

Jylland: Planlov og lokalplaner - nye ændringer og muligheder. Konferencen afholdes den 23. februar 2023.

Plushusene Lisbjerg er det første bofællesskab, som Plushusene etablerer vest for Storebælt. Bebyggelsen kommer, når den er helt færdig, til at bestå af 226 boliger fordelt på 2-plans rækkehuse på 100-110 kvm og lejligheder fra 62 til 110 kvm.

- I dag er en fantastisk dag for Plushusene. En kæmpe tak for indsatsen til alle håndværkere og samarbejdspartnere. Det tegner rigtig godt her i Lisbjerg, sagde administrerende direktør Martin Kring fra Plushusene blandt andet i sin tale.

Plushusene henvender sig især til børnefamilier og voksne 55+.


Relaterede konferencer

Den ødelæggende fugt i byggeriet - forebyggelse og bekæmpelse

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.

Finansiering af ejendom - markedssituation og tendens

Certificeringsordninger - udbredelse og betydning

Servitutter og lokalplaner KURSUS

Fremtidens betonbyggeri

Aalborgs massive udviklingsprojekter

Sikre entreprenørkontrakter: Håndtering af ekstrakrav KURSUS

Plejeboliger for 25 milliarder kr.