Entreprenørkoncernen Raunstrup udvider deres bygningsservice og forfremmer Caspar Sejer Dandanell Nielsen til ny markedschef.

Raunstrup Bygningsservice har vokseværk. Virksomhedens ambition er at udvide og synliggøre deres landsdækkende tilstedeværelse indenfor bygningsservice, og på 5 år skal omsætningen fordobles.

Det første skridt i den retning er nu taget med ansættelsen af Caspar Sejer Dandanell Nielsen som markedschef for segmentet Inventar i en nystartet markedsorganisation.

Caspar Sejer Dandanell Nielsen er tidligere leder for Raunstrup Bygningsservices køkkenafdeling på Sjælland. Han skal lede det ene af i alt 5 segmenter i den nye markedsorganisation. Planen er at udvide og udvikle virksomhedens Inventar segment til hele landet.

– Jeg er stolt og beæret over at være del af en så ambitiøs og professionel virksomhed som Raunstrup Bygningsservice. Det er tydeligt, at nytænkning bliver prioriteret højt. Med markedsorganisationen kombinerer vi netop innovation med kompetencer og erfaring, og vi sætter helt nye standarder for branchen, siger Caspar Sejer Dandanell Nielsen.

Aarhus: De store projekter. Konferencen afholdes den 11. januar 2023.

Målene for de kommende år er ambitiøse, og det er på trods af, at de bliver sat, mens byggebranchen står på kanten af en knækket prognose. I 2022 skulle byggefesten fortsætte, men en ny vurdering fra data- og researchvirksomheden Byggefakta viser, at branchen går hårde tider i møde. Ifølge direktør for Raunstrup Bygningsservice, Michael Nielsen, står nedgangen dog ikke i vejen for målsætningen.

– Vores målsætning er yderst realistisk. Vi vurderer ikke, at den forventede nedgang i branchen vil påvirke serviceopgaver i samme omfang som nybyggeri. Med markedsorganisationen sætter vi baren højt indenfor bygningsservice, og det vil betyde, at vi vil være til stede på alle segmenter på landsplan. Vi oplever allerede nu, stor efterspørgsel efter en landsdækkende service, så kunderne kun skal forholde sig til én samarbejdspartner, forklarer Michael Nielsen.

Markedsorganisationen blev søsat i starten af året og skal udvides til de 5 segmenter Inventar, Forsikring & fugt, Detail, Glas og Entreprise. Med udvidelsen forventer man samtidig at ansætte yderligere markedschefer til de andre segmenter. Indenfor 5 år skal omsætningen være fordoblet i de 5 segmenter.


Relaterede konferencer

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.

Fremtidens betonbyggeri

Ungdomsboliger på et modent marked

Sikre entreprenørkontrakter: Håndtering af ekstrakrav KURSUS

Aalborgs massive udviklingsprojekter

Erhvervsbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Træ - det hotte byggemateriale: JYLLAND

Plejeboliger for 25 milliarder kr.

Boligudvikling i København frem til 2030