Den 26. oktober 2017 indvier Rambøll Olie & Gas nyt domicil i Esbjerg. 350 medarbejdere er nu samlet i den 11.000 kvm store bygning på Bavnehøjvej i hjertet af Esbjerg.

Rambøll tog i oktober 2015 det første spadestik til bygningen, som er udviklet i samarbejde med entreprenør- og ejendomsudviklingskoncernen CASA med PFA Ejendomme som investor.

Esbjerg har fået nyt vartegn med indvielsen af Rambølls nye topmoderne domicil, som danner indgang til indre by med sit markante udseende og historiske beliggenhed på toppen af Bavnehøj. Bygningen er et af de mest markante byggerier i Esbjerg centrum i nyere tid, og et af de største kontorer i Rambøll-koncernen.

Med 7 etager fordelt på 3 vinger med et samlet atrium i midten og tagterrasse med udsigt over by og havn sætter bygningen nogle funktionelle og moderne rammer for et godt og inspirerende arbejdsmiljø. Hele bygningen bindes sammen af det store, åbne atrium, der samler bygningens forskellige fløje med sine gangbroer og skaber et lysindfald til inspiration for både gæster og medarbejdere.

”Det er en stor glæde, at vi nu kan flytte ind i vores nye, moderne domicil i Esbjerg”, siger John Sørensen, administrerende direktør i Rambøll Olie & Gas. ”At Rambøll i Esbjerg nu er samlet under ét tag betyder, at vi kan skabe et endnu stærkere og mere dynamisk, fagligt miljø med større synergier mellem forretningsenheder til gavn for både kunder og medarbejdere,” siger han.


Relaterede konferencer

Logistik og industri - fart på nye muligheder

Hvordan vi får mere liv i bykernerne

Stormflodssikring af by- og landområder

Køb og salg af ejendom - Due Diligence KURSUS

Plejeboliger for 25 milliarder kr.

Boligudvikling i Jylland

Køge: det store byggeboom frem til 2032

Sikre entreprenørkontrakter: Håndtering af ekstrakrav KURSUS

Boligbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Erhvervsbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter