Rambøll henter ny topdirektør til koncernledelsen i en nyoprettet stilling som Group Chief Innovation Officer. Hilde Tonne skal fra den 1. januar 2018 drive digitalisering og innovation i Rambøll-koncernen.

Hilde Tonne har ifølge Rambøll en stærk international profil som leder inden for innovation og digitalisering i telebranchen og olie- og gasindustrien. Hun har været en del af koncernledelsen hos Telenor gennem 8 år, blandt andet som Executive Vice President for Group Industrial Development og som Deputy Head for Asien-regionen. Før dette ledte hun Technology & Research i Norsk Hydro ASA, Oil & Energy.

Digitalisering forventes at forandre den rådgivende ingeniørbranche betydeligt i de kommende år, sådan som det er tilfældet for mange andre brancher. Derfor er digitalisering en topprioritet i Rambølls nye 2020 strategi "Winning Together".

NB! Jylland: Risikostyring og forsikring af byggeri. Kurset afholdes d. 23. maj 2018.

- Vi ønsker at være i front på den digitale udvikling, og det betyder, at vi som virksomhed også må udvikle os. Hilde er en meget erfaren leder med en bred international karriere fra brancher, der har været præget af hastig digital forandring. Hun er en stærk profil til at drive digitalisering og innovation i Rambøll, siger koncernchef Jens-Peter Saul.

I 2016 ledte Hilde Tonne dannelsen af Digital Norway, et fælles initiativ fra de femten største virksomheder i Norge om at etablere et center for at understøtte digitaliseringen af norske virksomheder. Hun er nu leder af Digital Norways Advisory Board.

- Jeg ser meget frem til at bidrage til at føre Rambøll succesfuldt ind i en mere digital fremtid. Digitalisering skal integreres fuldt ud i den daglige drift af virksomheden og definere den måde, vi rådgiver og interagerer med vores kunder på. Nye digitale løsninger og ydelser kræver nye kompetencer, nye måder at arbejde sammen på og et åbent mindset, der er klar til fremtiden. Jeg glæder mig til at drive denne forandring sammen med mine nye kolleger i Rambøll, siger Hilde Tonne.

NB! Den nye planlov – For kommuner. Kurset afholdes d. 10. april 2018.

Hilde Tonne har tidligere haft flere bestyrelsesposter i norske virksomheder og er i dag bestyrelsesmedlem i Danske Bank og bestyrelsesformand for Hafslund AS, et norsk energi- og infrastrukturselskab.

Hun har en kandidatgrad i reservoir engineering, og har taget lederuddannelse på INSEAD og IMD. Hun tiltræder stillingen som innovations- og digitaliseringsdirektør i Rambøll den 1. januar 2018.


Relaterede konferencer

Servitutter og lokalplaner KURSUS

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS

Logistik og industri - fart på nye muligheder

Finansiering af ejendom - markedssituation og tendens

Sikre entreprenørkontrakter: Håndtering af ekstrakrav KURSUS

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS

Den ødelæggende fugt i byggeriet - forebyggelse og bekæmpelse

Aarhus under udvikling - fokus på de store projekter

Aalborgs massive udviklingsprojekter

Jylland: Ændring af planloven – strategisk planlægning for bymidter m.v KURSUS