Lisbjerg made in Aarhus er navnet på et nyt boligprojekt fra NREP med 215 lejeboliger nord for Aarhus i Lisbjerg. Lendager Group har tegnet projektet, og NREP har hyret Propstep til at stå for udlejningen.

Lendager Group har mod MOE som ingeniør sat stregerne til det 19.000 kvm store boligprojekt "Lisbjerg made in Aarhus", der opføres i udviklingsområdet, hvor der over 65 år skal bygges boliger til 25.000 nye indbyggere.

JYLLAND: TRÆ-byggeri - udfordringer, løsninger og økonomi. Konferencen afholdes den 2. december 2021.

Bæredygtighed er i fokus i boligprojektet med regnvandsopsamling til fælles forbrug, villaveje i genbrugsbeton, genbrugstegl til facadebeklædning og solceller på græstaget samt biodiversitet. Projektet bliver certificeret til DGNB Guld.

- Vores store ambitioner indenfor bæredygtighed og for udvikling af Lisbjerg kommer til udtryk i Lisbjerg made in Aarhus. Derfor var det oplagt at vælge Propstep til at varetage udlejningen, så kunderne får samme høje niveau af service fra første kontakt, fortæller NREPs udlejningschef Sofie Balslev-Olesen.

Projektet kommer til at udgøre i alt 215 lejeboliger i op til 3 etager, med blandede lejlighedstyper og rækkehuse fordelt på i alt 6 klynger.

Jylland: Moms og skat ved ejendomsprojekter - nye regler og afgørelser. Kurset afholdes den 7. oktober 2021.

- Det er ikke nogen hemmelighed, at NREP i vores optik er en af Danmarks mest innovative boligudviklere og at få lov til at servicere deres kommende lejere er for os stort. Ydermere så oplever vi stigende efterspørgsel på boliger med grønne løsninger og det kommer ret sikkert begge parter til gode, forsikrer Rasmus Brohl, Co-founder Propstep.

Ifølge Bulding Supply købte NREP i sin tid det 52.000 kvm store areal i Lisbjerg for lidt over 40 millioner kr. af Aarhus Kommune. Bygningerne opbygges som træbyggeri med forskellige typer facadebeklædning i form af henholdsvis træ, stål og tegl.


Relaterede konferencer

Den nye Planlov KURSUS

Plejeboliger for 25 milliarder kr.

Boligudvikling i Jylland

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS

Bygningsreglement om etageboligbyggeri KURSUS

Køge: det store byggeboom frem til 2032

Jylland: Ændring af planloven – strategisk planlægning for bymidter m.v KURSUS

Træ - det hotte byggemateriale: JYLLAND

Certificeringsordninger - udbredelse og betydning