Jens Larsen fra Hedensted-virksomheden Lastas er klar til at genoptage et boligprojekt på en 12.000 kvm stor grund på Emil Møllers Gade med i alt 165 boliger. Han samarbejder med Skala Arkitekter om projektet, som gik i stå under finanskrisen.

På en 12.000 kvm stor grund ved siden af boligforeningen Domeas byggeri på Emil Møllers Gade samt Børnegårdens Børnehave og Vuggestue, er et nyt boligprojekt på vej. Det skriver Horsens Folkeblad.

NB! Fredericia investerer 16 milliarder i byudvikling. Konferencen afholdes d. 3. november 2016.

Grunden rummer i dag en gammel, udtjent fabriksbygning, der har stået ubrugt hen gennem flere år. Ejer af grunden er Jens Larsen fra Hedensted-virksomheden Lastas.

- Vi bruger ikke grunden og har haft planer om at udvikle den lige siden før finanskrisen. Dengang strandede det på økonomien, men nu er økonomien bedre, og vi har mulighed for at udvikle et af vores aktiver. Det håber vi, at der kan komme nogle pæne og pris-rigtige boliger ud af, siger Jens Larsen til avisen.

NB! Esbjerg investerer 24 milliarder i byudvikling. Konferencen afholdes d. 11. oktober 2016.

Planen er at bygge ejer- og lejeboliger i 3 forskellige størrelser. De mindste lejligheder vil blive på 65 kvm, mens de øvrige vil være på 108 og 120 kvm. Lejlighederne fordeles på 7 punkthuse i 4-6 etager og får alle sydvestvendt altan.

Gennem de seneste 10 år har Horsens Kommune haft en befolkningstilvækst på 1.000 borgere årligt, og den udvikling er da også medvirkende til, at projektet er fundet frem.

- Tiden er rigtig nu, og vi er overbevist om, at der vil være et marked for boliger tæt på banegården, ikke mindst når man tænker på den store befolkningstilvækst i Horsens, siger Jens Larsen.

Lastas handler med lastbiler med udgangspunkt i Hedensted, men ejer også ejendomme i Hedensted og København.


Relaterede konferencer

Køb og salg af ejendom - Due Diligence KURSUS

Aarhus under udvikling - fokus på de store projekter

Køge: det store byggeboom frem til 2032

Servitutter og lokalplaner KURSUS

Boligudvikling i København frem til 2030

Ungdomsboliger på et modent marked

Træ - det hotte byggemateriale: JYLLAND

Ny udbudslov KURSUS

Bygningsreglement om etageboligbyggeri KURSUS

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS