Allerede før indflytningsdatoen var 110 små lejligheder i Tilst fuldt udlejede.

Udlejning af 110 lejligheder på 54-65 kvm i Tulipanrækkerne i Tilst i Aarhus er nu i mål. De sidste lejligheder blev overtaget i midten af maj 2022, men allerede før indflytningsdatoen blev der fundet nye beboere til samtlige lejligheder.

Det 6.880 kvm store projekt er opført på Tulipanhaven 28-126B og Tulipanlunden 31-50B af DUAS Bolig, der for første gang har valgt en ekstern aktør, EDC Projekt Poul Erik Bech, til at stå for udlejningen af deres lejligheder. Det har vist sig som en succesfuld løsning.

- Vi har haft fokus på at skabe funktionelle lejligheder i et hyggeligt nærmiljø, hvor der er plads til både privatliv og et godt nabofællesskab. Samtidigt har fokus været på delevenlige boliger af høj kvalitet med gode værelser, hvor hver kvm er udnyttet på bedste vis, fortæller Peter Due Laursen, direktør i DUAS Bolig.

Jylland: Generationsskifte af ejendom. Kurset afholdes den 24. november 2022.

Boligerne er designet af Luplau Poulsen Arkitekter med Arne Elkjær som ingeniør og ArkPlan som landskabsarkitekter. Boligerne har 2-3 rum og er ifølge arkitekterne indrettet med et afsæt i nordiske traditioner og et fokus på mennesker, kvalitet og lyspunkter.

- Selve projektet er opført i gode materialer, så det er optimerede boliger, hvilket også har været tydeligt til fremvisningerne. Netop boligernes høje kvalitet, er én af årsagerne til projektets popularitet. Vi takker for et godt samarbejde og håber, at de nye beboere vil føle sig godt hjemme, udtaler, siger Camilla Skovgaard Jonassen, EDC Projekt EDC Poul Erik Bech.


Relaterede konferencer

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS

Boligbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Finansiering af ejendom - markedssituation og tendens

Hvordan vi får mere liv i bykernerne

Jylland: Ændring af planloven – strategisk planlægning for bymidter m.v KURSUS

Aalborgs massive udviklingsprojekter

Stormflodssikring af by- og landområder

Ungdomsboliger på et modent marked

Servitutter og lokalplaner KURSUS

Sikre entreprenørkontrakter: Håndtering af ekstrakrav KURSUS