Prins Joachim og prinsesse Maria har købt en 600 kvm villa beliggende på en 2.500 kvm grund i Klampenborg. Villaen var udbudt til 35 millioner kr.

Prins Joachim og prinsesse Marie har forladt Schackenborg, men parret bliver ikke hjemløse. Ifølge Boliga.dk har de således købt en 344 kvm stor villa med 183 kvm kælder på Emiliekildevej 19A i Klampenborg. Handlen er formidlet af ejendomsmægleren Kristian Lützau.

Boligen, som hidtil har tilhørt ejendomsinvestoren Lars Thylander, rummer en hall med trappeløb til 1. sal, 2 stuer en suite med pejs og udgang til terrasse mod haven, samt en stor spisestue i direkte forbindelse med køkken.

NB! Byens Ejendom afholder konferencen: Campusbyggeri for 6 milliarder i Aarhus og Aalborg. Konferencen afholdes d. 3. september 2014.

Udenfor er der swimmingpool med et stort overdækket spiseområde, og på de 2 øverste etager er der  børneværelser og teenage-afdeling. Kælderen er udstyret med biograf, vinkælder og et særligt rum, der er indrettet til opbevaring af jagtvåben.

Den hidtil dyreste villahandel i Danmark i 2014 har lydt på 27 millioner kr. Med en udbudspris på 35 millioner, kan prins Joachims erhvervelse ende med at slå rekord på boligmarkedet i år. Den endelige købspris er dog ikke offentligjort.


Relaterede konferencer

Boligudvikling i Jylland

Den ødelæggende fugt i byggeriet - forebyggelse og bekæmpelse

Erhvervsbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Sikre entreprenørkontrakter: Håndtering af ekstrakrav KURSUS

Stormflodssikring af by- og landområder

Boligudvikling i København frem til 2030

Finansiering af ejendom - markedssituation og tendens

Køge: det store byggeboom frem til 2032

Servitutter og lokalplaner KURSUS

Køb og salg af ejendom - Due Diligence KURSUS