Aarhus Kommune har i september 2020 foretaget et offentligt udbud af 3 byggefelterpå Indre Aarhus Ø, hvor der kan bygges henholdsvis 14.000 og 15.000 kvm. Prime Office deltager i udbuddet.

Prime Office er med i udbuddet om 2 byggefelter på Aarhus Ø. Det er Aarhus Byråd der endelig træffer beslutning om valg af projekt og byggeri. Prime Office har samarbejdet med Aarsleff omkring projektet, og det er planen at Aarsleff skal være totalentreprenør på byggeriet.

Prime Office samarbejder desuden med et arkitekthold bestående af Suder+Lassen Architects, Concept, HB Arkitekter og PAX Architects.

JYLLAND: TRÆ - højhusbyggeri og større projekter - udfordringer, løsninger og økonomi. Konferencen afholdes den 27. april 2021.

- Som aarhusianer er det en stor glæde at have mulighed for at arbejde med et byggeprojekt, hvor målet er at leje ud til børnefamilier, den ældre borger eller den studerende i en attraktiv bolig på havnen i Aarhus. Vi ønsker at gennemføre et projekt som sætter grønne omgivelser, børnevenlighed og socialt ansvar i højsædet, udtaler administrerende direktør i Prime Office, Mogens Møller.

Prime Office blev børsnoteret i 2008 og selskabet er stiftet og har hovedsæde i Aarhus. Selskabet har en balance på 3,1 milliarder kr. og ejer ejendomme i Nordtyskland med et samlet areal på 286.000 kvm, hvoraf cirka 220.000 kvm er boliger.

Koncernen har sammensat en portefølje, der udelukkende består af attraktive kontor- og boligejendomme.


Relaterede konferencer

Hvordan vi får mere liv i bykernerne

Aalborgs massive udviklingsprojekter

Boligudvikling i Jylland

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS

Bygningsreglement om etageboligbyggeri KURSUS

Træ - det hotte byggemateriale: JYLLAND

Køb og salg af ejendom - Due Diligence KURSUS

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.

Fremtidens betonbyggeri

Ungdomsboliger på et modent marked