Bundlinjen hos PLH Arkitekter er steget med 32 procent til 12,4 millioner kr. Omsætningen er steget med 9 procent til 99 millioner kr. Det positive resultat skaber rum for yderligere investeringer i viden og udvikling.

PLH Arkitekter leverer igen et meget positivt årsresultat, hvor både top- og bundlinjen stiger. Over halvdelen af omsætningen kommer fra forretningsområdet "Worklife & Office Buildings", og PLH forventer at øge engagementet på området – også i udlandet.

- Vi er meget tilfredse med og stolte over virksomhedens vækst, fortæller Søren Mølbak, der er direktør for PLH Arkitekter.

- Det flotte resultat skyldes blandt andet, at vi investerer målrettet i udvikling af ny viden indenfor vores væsentligste forretningsområder. Især har der været en meget positiv efterspørgsel efter vores viden om og kompetencer i etablering af arbejdsmiljøer, der understøtter øget agilitet og innovation, uddyber han.

Albertslund - Store projekter - 17.000 nye borgere. Konferencen afholdes d. 12. november 2020.

PLH forventer, at det høje aktivitetsniveau vil fortsætte i 2020.

- Vi fortsætter med videreudvikling af vores strategiske forretningsområder, og på nuværende tidspunkt har vi allerede mange spændende projekter i pipeline i hele 2020, fortæller Søren Mølbak.

I 2019 har PLH arbejdet på en række byggerier med ikoniske kvaliteter. Det drejer sig blandt andet om nyt rådhus i Høje Taastrup, nyt psykiatrisk hospital på Bispebjerg, nye hovedsæder for DLG, DFDS, Nykredit, AP Pension, nyt domicil for DSV i Warszawa og en ny hovedbanegård samt ny jernbanebro i Riga. Mange af projekterne skal DGNB-certificeres eller leve op til andre bæredygtighedskrav

PLH forventer, at forretningsområdet "Worklife & Office Buildings" vil vokse yderligere i 2020 – også i udlandet, hvor PLH lige nu sonderer markedet i Norge.

- Vi oplever især en efterspørgsel efter vores knowhow inden for moderne arbejdsmiljøer og organisationsforståelse, og vi vil derfor forstærke og øge vores engagement i udlandet i årene fremover”, fortæller partner og interior designer Paulette Christophersen, der er førende ekspert indenfor workplace design.

Sikring af ejendomme - terror, indbrud, hvidvask og IT-angreb. Konferencen afholdes d. 2. september 2020.

De seneste par år er en række opkøb og fusioner rullet ind over branchen, hvor især ingeniørfirmaer har opkøbt arkitektvirksomheder. PLH er en af de tilbageværende, større tegnestuer, der fortsat ønsker at stå på egne ben, og Søren Mølbak understreger, at der ingen aktuelle tanker er om salg af virksomheden.

- PLH’s fortsatte uafhængighed er en forudsætning for, at vi kan udvikle innovative og strategiske ydelser, hvor arkitekturen er i fokus. Vi ser også vores uafhængighed som nødvendig for at kunne tiltrække de allerbedste talenter. Samtidig vil vi ikke risikere vores virksomhedskultur ved at blive en del af en større ingeniørkoncern - den er alt for
værdifuld for os, fortæller han.

- Konsolideringen i branchen har til gengæld givet os nye handlemuligheder. I takt med opkøbene har vi oplevet flere spændende muligheder for samarbejder, uddyber han.

PLH Arkitekter er en partnerejet tegnestue – ligeligt ejet af Søren Mølbak, Lars Toksvig, Ole Jonsson og Paulette Christophersen. PLH har mere end 40 års erfaring og cirka 90 medarbejdere.


Relaterede konferencer

Træ - det hotte byggemateriale: JYLLAND

Logistik og industri - fart på nye muligheder

Boligudvikling i København frem til 2030

Stormflodssikring af by- og landområder

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.

Plejeboliger for 25 milliarder kr.

Den nye Planlov KURSUS

Servitutter og lokalplaner KURSUS

Sikre entreprenørkontrakter: Håndtering af ekstrakrav KURSUS

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS