Et af Danmarks største pensionsselskaber, PKA, vælger nu at fremrykke en lang række ejendomsprojekter. Det sker for at bidrage til at holde gang i hjulene i bygge- og anlægsbranchen under coronakrisen.

PKA’s danske ejendomsportefølje er på 27 milliarder kr. PKA er en af Danmarks største pensionskasser. Selskabet forvalter vi en formue på over 300 milliarder kroner, som vi blandt andet investerer i sol, vind og verdensmål. Nu vil PKA også være med til at holde en hånd under bygge- og anlægsbranchen under coronakrisen.

- Som langsigtet ejendomsinvestor har vi mulighed for at bidrage til at holde hånden under økonomien i den her meget svære situation. Derfor kigger vi på alle muligheder i vores ejendomsportefølje for at fremrykke planlagte vedligeholdelsesarbejder, så vi aktivt kan medvirke til at fylde ordrebøgerne hos entreprenører og servicevirksomheder, fortæller ejendomschef i PKA Nikolaj Stampe.

Byggeri og ejendomsmarkedet i Danmark 2020-2030. Konferencen afholdes d. 8. december 2020.

De fremrykkede projekter dækker blandt andet over drift- og vedligeholdelsesprojekter, moderniseringer af erhvervslejemål og energioptimeringer af ejendommene i PKA’s portefølje. Samtidig fastholder PKA alle igangværende planer om nye ejendomsinvesteringer.

- Vi har en fælles forpligtigelse for at holde gang i hjulene i den her ekstraordinære situation. Vi er glade for at nogle af vores kolleger i branchen har truffet tilsvarende beslutninger, samt at regeringen har iværksat en række initiativer, der er med til at stimulere økonomi og beskæftigelse. Det ønsker vi også at bidrage til via vores ejendomsinvesteringer, siger Nikolaj Stampe.

 


Relaterede konferencer

Plejeboliger for 25 milliarder kr.

Logistik og industri - fart på nye muligheder

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS

Køb og salg af ejendom - Due Diligence KURSUS

Aalborgs massive udviklingsprojekter

Servitutter og lokalplaner KURSUS

Boligudvikling i København frem til 2030

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.

Hvordan vi får mere liv i bykernerne

Sikre entreprenørkontrakter: Håndtering af ekstrakrav KURSUS