Udlejningen af PFA Ejendommes nye lejeboligprojekt på Frederikskaj 2 i Københavns Sydhavnskvarter er nu i gang. Frederikskaj er første ejendom i selskabets nye boligstrategi og markerer samtidig indledningen på et samarbejde med ejendomsforvaltningsselskabet DEAS.

DEAS er blevet valgt af PFA-koncernen til at realisere selskabets danske boligstrategi i samarbejde med PFA Ejendomme.

- Vi skal bistå PFA Ejendomme med opbygningen af den nye boligportefølje, dels med støtte og rådgivning i købsfasen, dels med bygherrerådgivning samt udlejning og efterfølgende administration og drift. Og vi glæder os til at bringe vores kompetencer som full service property house i spil i samarbejdet, siger Henrik Dahl Jeppesen, administrerende direktør i DEAS.

NB! Due Diligence - risikovurdering ved køb og salg af ejendom. KURSUS. Konferencen afholdes d. 10. oktober 2017.

I de kommende år vil PFA Ejendomme opbygge en større portefølje af udlejningsejendomme i boligsegmentet for op til 4 milliarder kr. i og uden for København.

- Vi har valgt DEAS som manager, fordi vi tror på, at de kan bidrage som innovativ samarbejdspartner.  Frederikskaj 2 er den første nyopførte ejendom i vores nye boligstrategi, hvor vi i de kommende år vil investere 4 milliarder kr. i fortrinsvis udlejningsboliger over hele landet. Det kommer både de lokale indbyggere og vores pensionskunder til gavn, siger Michael Bruhn, direktør i PFA Ejendomme.

NB! Byudvikling syd for København til Køge og Vestegnen. Konferencen afholdes d. 20. juni 2017.

De 64 lejeboliger på Frederikskaj bliver på 80-120 kvm med 2-4 værelser, og de får direkte adgang til vandet. Med den kommende metrostation i Sydhavnen er beboerne også tæt på byen.

Bebyggelsens grundareal er 4.148 kvm og er opført i et samarbejde mellem PFA og MT Højgaard med DEAS som bygherrerådgiver. Den består af fire boligblokke, der opføres i høj kvalitet og med energirigtige løsninger såsom energiruder og solceller på de grønne tage. Beboerne vil kunne flytte ind i sensommeren 2017.


Relaterede konferencer

Køge: det store byggeboom frem til 2032

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS

Aalborgs massive udviklingsprojekter

Stormflodssikring af by- og landområder

Erhvervsbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Finansiering af ejendom - markedssituation og tendens

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.

Jylland: Ændring af planloven – strategisk planlægning for bymidter m.v KURSUS

Køb og salg af ejendom - Due Diligence KURSUS

Boligudvikling i København frem til 2030