Colliers International i Vejle har været mægler på sagen. Ejendommen beliggende Willemoesgade 2 i Esbjerg er 5.800 kvm og ligger på en grund, der er 4.500 kvm. E. Bank Lauridsen Holding er køber og har planer om at etablere boliger på grunden.

Rambølls tidligere domicil i Esbjerg er er solgt off-market.

- Ejendommen har stået tom en kortere periode efter Rambøll byggede nyt domicil og fraflyttede ejendommen. Vi har et tæt samarbejde med PFA og arbejdede længe på at få ejendommen til salg, da vi kunne se en del muligheder og fordi det er en ret markant ejendom med en rigtig god beliggenhed, siger Hans Holmann, erhvervsejendomsmægler, Colliers i Vejle.

Køberen blev fundet efter en grundig afdækning af markedet.

NB! Esbjerg investerer 24 milliarder i byudvikling. Konferencen afholdes d. 3. maj 2018.

- Vi ville være sikre på, at få den helt rigtige investor på banen, en der kunne se mulighederne på stedet. Det kunne Erik Bank Lauridsen, han har de helt rette visioner for projektet som sådan og for Esbjerg i det hele taget, siger René Neesgaard, partner og direktør Colliers Vejle.

Køber har planer om at opføre op i mod 40 boliglejemål, samt 600 kvm erhvervslejemål i stueareal, Colliers skal stå for udlejningen af sidstnævnte.

- Vi er selvfølgelig klar over, at der lige nu planlægges og etableres mange lejligheder i midtbyen, men vi har en stor tro på at den urbanisering som vi ser i andre byer, herunder København og Århus, også vil smitte af som en trend her i Esbjerg. Samtidigt er vi overbeviste om, at der også fremadrettet vil være efterspørgsel efter velindrettede boliglejemål med altaner og udsigt, i velbeliggende ejendomme med blandt andet elevatorer og optimale parkeringsforhold. Vi tror på Esbjergs fremtid som Syd- og Vestjyllands åbenlyse metropol, og ønsker at understøtte dette ved at gøre noget af det, som vi er gode til – Nemlig at skabe attraktive boliger til fornuftige priser, for både nuværende esbjergensere og tilflyttere til byen, udtaler Erik Bank Lauridsen handelen.


Relaterede konferencer

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS

Sikre entreprenørkontrakter: Håndtering af ekstrakrav KURSUS

Træ - det hotte byggemateriale: JYLLAND

Aalborgs massive udviklingsprojekter

Boligudvikling i København frem til 2030

Certificeringsordninger - udbredelse og betydning

Køge: det store byggeboom frem til 2032

Servitutter og lokalplaner KURSUS

Boligudvikling i Jylland

Den nye Planlov KURSUS