PFA Ejendomme vil opføre et hotel på 3.000 kvm, 5.000 kvm seniorvenlige boliger og et supermarked på 1.600 kvm på markedspladsen i det centrale Hillerød.

PFA Ejendomme føjer endnu et hotelprojekt til porteføljen, idet pensionskassen har købt Markedspladsen i Hillerød. Det fortæller administrerende direktør i PFA Ejendomme, Michael Bruhn til Frederiksborg Amts Avis. Hotellet bliver et budgethotel.

- Det er et fint hotel, som vi tror kommer til at passe til den efterspørgsel, der er hos Novo Nordisk, Foss, og de andre store virksomheder i Hillerød, siger Michael Bruhn til avisen.

NB! Grønttorvet og Valby - byudvikling for 30 milliarder. Konferencen afholdes d. 25. oktober 2017.

Der er endnu ikke indgået endelig aftale med en hoteloperatør, og Michael Bruhn ønsker over for avisen ikke at afsløre navnet på det supermarked, der skal ligge i ejendommen.

PFA har allerede investeret 150 millioner kr. i det store Henning Larsen-tegnede hotel, som er under opførelse i Sønderborg, og i juni 2014 købte pensionskassen 88.000 kvm ejendomme og 35.000 kvm byggeretter for 735 millioner kr. af SAS på Amager. Også her har pensionskassen hotelplaner.


Relaterede konferencer

Træ - det hotte byggemateriale: JYLLAND

Aalborgs massive udviklingsprojekter

Køge: det store byggeboom frem til 2032

Aarhus under udvikling - fokus på de store projekter

Bygningsreglement om etageboligbyggeri KURSUS

Servitutter og lokalplaner KURSUS

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS

Ungdomsboliger på et modent marked

Køb og salg af ejendom - Due Diligence KURSUS

Finansiering af ejendom - markedssituation og tendens