NCC har solgt en ejendom på Lyngby Hovedgade til Patrizia Nordics, datterselskabet til det børsnoterede tyske ejendomsselskab Patrizia Immobilien, for 130,2 millioner kr.

NCC har solgt en 2.257 kvm strøgejendom i Lyngby til Patrizia Nordics for 130,2 millioner.

- Det er første gang, vi sælger et projekt til Patrizia, og samarbejdet har været godt. Det er en kvalitetsejendom på en attraktiv beliggenhed, og der er parallelitet i vores måder at vurdere værdi og risici på, siger Marius Møller, administrerende direktør i NCC Denmark.

Ejendommen på Lyngby Hovedgade 49B er fuldt udlejet til en række butikker, en kaffebar, et spisehus samt til en boligenhed og et mindre kontorlejemål. Butikslejerne tæller bl.a. Bonde Boutique, Friluftsland, Café Baresso og Meyers Spisehus. Lyngby Hovedgade er et af Danmarks mest travle handelsstrøg, og der har været god efterspørgsel efter de attraktive lejemål.

- Et salg i denne størrelsesorden giver plads til flere interessante projekter hos NCC Denmarkt. Vi har allerede flere nye projekter i pipeline, som vi forventer at igangsætte i 2014. Vores forretning er at gå ind i de rigtige projekter og udvikle økonomisk bæredygtige projekter, der sikrer stabile afkast til vores investorer på markedskonforme vilkår, uddyber Marius Møller.

Ejendommen på Lyngby Hovedgade omfatter 2.257 kvm. butik, kontor og bolig og blev færdigopført i 2012.

- Lyngby er en by i rivende udvikling med et stærkt handelsopland, og blandt andet derfor positionerer byen sig som et interessant investeringsområde for Patrizia. Det har været en fornøjelse at samarbejde med en professionel aktør som NCC Property Development, og jeg ser flere muligheder for at fortsætte vore drøftelser, siger Rikke Lykke, managing director, Patrizia Nordics.

Lyngby hører til mest aktive områder i Storkøbenhavn med udvikling i pipeline i størrelsesordenen 10 milliarder kr. Byen, der bl.a. er hjemstedet for Danmarks Tekniske Universitet, DTU satser på udvikling og har med sin storanlagte strategi Vidensby 2020 en ambition om at blive et af Nordeuropas største centre for viden og kreativitet. Den 3. april 2014 afholdes konferencen 'Lyngby investerer 10 milliarder i byudvikling', hvor Byens Ejendom i samarbejde med 5 oplægsholdere fra blandt andet DTU, Letbanesamarbejdet og Home kaster lys på udviklingen og mulighederne i Lyngby.

Patrizia Nordics har knap været på det danske marked i et år og har allerede investeret over 1 milliard kr. i ejendomsmarkedet her hjemme.

- Med endnu en investering i en velbeliggende erhvervsejendom cementerer vi vores interesse for det danske marked. Inden for de seneste cirka 12 måneder har Patrizia investeret mere end 1 milliard kr. i Danmark, og vi forventer at udvide den danske ejendomsportefølje yderligere i indeværende år, udtaler Rikke Lykke.

Handlen er gennemført ved udgangen af marts 2014, og salget vil have resultateffekt i regnskabet for NCC Property Development i 1. kvartal 2014.

NB! ByensEjendom afholder konferencen: Lyngby investerer 10 milliarder i byudvikling. Konferencen afholdes d. 3. april 2014.

NB! ByensEjendom afholder konferencen: Rådgiveransvar mellem byggeprojektets parter. Konferencen afholdes d. 8. april 2014.


Relaterede konferencer

Fremtidens betonbyggeri

Jylland: Ændring af planloven – strategisk planlægning for bymidter m.v KURSUS

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS

Erhvervsbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Plejeboliger for 25 milliarder kr.

Den ødelæggende fugt i byggeriet - forebyggelse og bekæmpelse

Servitutter og lokalplaner KURSUS

Aarhus under udvikling - fokus på de store projekter

Hvordan vi får mere liv i bykernerne

Finansiering af ejendom - markedssituation og tendens