Det er ejerkredsen bag udviklingsselskabet TT Partners i Hellerup som har købt butikscentrene i Humlebæk og Glostrup af den tidligere ejer, PDV Holding ved Patrick Steen De Vela. Dette er resultatet af flere måneders forhandlinger via sælgers advokat, Christina Prince, og erhvervsmægleren RED Property Advisors.

Ved overtagelsen er vejen banet for en fremadrettet udvikling af blandt andet det nordsjællandske butikscenter beliggende i det centrale Humlebæk ved togstationen, som er et trafikalt knudepunkt for de mange turister, der hvert år besøger kunstmuseet Louisiana i Humlebæk.

NB! Den nye planlov og butikker. Seminaret afholdes d. 5. april 2017.

Den tidligere ejer har nu sluppet tøjlerne 100 procent, og de nye ejere vil fokusere på at opretholde den eksisterende drift i centrene ved blandt andet at udføre den manglende vedligeholdelse og fornyelse, som er påkrævet i begge centre. Sideløbende hermed, arbejdes der på en langsigtet udviklingsplan sammen med myndighederne i Fredensborg og Glostrup kommuner, og på at inddrage eksisterende lejere i den fremadrettede udvikling af centrene, så dette bliver et attraktivt sted at handle i fremtiden.

TT Partners udvikler og drifter en række ejendomme beliggende i og omkring hovedstaden, herunder boksbutikker, centre og boliger i København, Glostrup, Køge og Hillerød. Selskabet står blandt andet bag opførslen af 24 luksuslejligheder, samt butikker til blandt andre H&M (COS), Kilroy Travel og Dr. Martins i Fiolstræde og Krystalgade, en ejendom som fornylig blev solgt til en dansk pensionskasse.

NB! Butikkens udvikling 2017-2027. Konferencen afholdes d. 25. april 2017.

Endvidere har TT Partners opført en række butikker på i alt 9.000 kvm i Glostrup, med blandt andet POWER, T-Hansen, Invita køkken, Kvik køkken, Tæppeland og Sport24 som hovedlejere.

Det er kræfterne bag TT Partners, Jesper Steen Tastesen, Lars Axeltoft Tregart og John Olsen, som har købt begge centre via deres fælles selskab Centre Holding. Selskabet ser en fremadrettet udviklingsplan som både omfatter nye detailbutikker men også et større antal boliger i både Humlebæk og Glostrup.

- Vi mærker en stor lokal og politisk interesse, for ikke alene en opfriskning og vedligeholdelse på kort sigt, men også en mere langsigtet plan for udvikling af centrene til mere tidsvarende bygninger med en bedre lejer sammensætning, udtaler COO John Olsen.

NB! Byudvikling syd for København til Køge og Vestegnen. Konferencen afholdes d. 20. juni 2017.

Begge centre er hvad man betegner som lokalcentre, dog med et stort bæredygtigt kundegrundlag, Der er i området en reel befolkningstilvækst og dermed et øget behov for et ”lokalt rum”, som understøtter de mange ønsker til specialbutikker og dagligvarer, som efterspørges i området.

- Grundlæggende mener vi, at selvom en række mindre butikscentre kæmper med udskiftning og tomgang, så ser vi samtidig en stigende tendens, hvor bl.a. net-butikker etablerer sig i detaillokaler for at understøtte og supportere deres nethandelskoncepter. Endvidere ser vi øget interesse for etablering af restauranter og caféer for blot at nævne nogle af de ændringer som detailbranchen gennemgår disse år, siger CEO Lars Axeltoft Tregart.


Relaterede konferencer

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.

Køge: det store byggeboom frem til 2032

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS

Servitutter og lokalplaner KURSUS

Hvordan vi får mere liv i bykernerne

Ny udbudslov KURSUS

Plejeboliger for 25 milliarder kr.