Efter 10 år som partner i Nodo Arkitekter stopper Lars Steengaard den 1. juni 2020 for at gå på pension. Han var sammen med Arne Nielsen og Torben Bonne med til at starte virksomheden tilbage i 2010.

Partner i Nodo Arkitekter, Lars Steengaard, går den 1. juni 2020 på pension, skriver tegnestuen. Han har gennem tiden stået for en lang række projekter i offentlig og privat regi.

- Det har været noget af en rejse, siden vi startede 3 mand på tegnestuen for 10 år siden. Jeg har været med på stribevis af spændende byggerier, og det har været en stor tilfredsstillelse sammen med arkitekter og ingeniører at udvikle kreative løsninger, der har fået selv udfordrende projekter til at gå op i en højere enhed, siger Lars Steengaard.

Fremadrettet har den 66-årige Lars Steengaard endnu ikke fuldt ud besluttet, hvad han skal lave. Dog ligger det fast, at musik og sport kommer til at spille en væsentlig rolle i hans fremtidige liv.

Aarhus: de største projekter. Konferencen afholdes d. 26. november 2020.

- Måske jeg også vil lave en konsulentopgave eller 2 inden for den bygherrerådgivning, som ligger mit hjerte nært – hvem ved, slutter Lars Steengaard.

Lars Steengaard er uddannet bygningskonstruktør og bygningssnedker, og før tiden i Nodo Arkitekter arbejdede han i flere østjyske arkitekt- og entreprenørvirksomheder. Senest var han partner i det aarhusianske arkitektfirma Brugger & Nielsen, hvor han mødte Arne Nielsen og Torben Bonne.

Nodo Arkitekter med base i Aarhus har 14 medarbejdere. Tegnestuen arbejder med alt fra anlæggelse af større boligområder, etagebyggerier og butikskoncepter til tilbygninger og ombygninger af skoler, firmadomiciler og private villaer.


Relaterede konferencer

Aalborgs massive udviklingsprojekter

Køge: det store byggeboom frem til 2032

Erhvervsbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Sikre entreprenørkontrakter: Håndtering af ekstrakrav KURSUS

Boligudvikling i Jylland

Køb og salg af ejendom - Due Diligence KURSUS

Ny udbudslov KURSUS

Finansiering af ejendom - markedssituation og tendens

Aarhus under udvikling - fokus på de store projekter

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS