Finansieringen muliggør en refinansiering af alt selskabets kortfristede gæld, udviklingen af 200 studie- og ungdomsboliger på Nørrebro i København, ligesom selskabets generelle likviditetsberedskab forstærkes.

Med henblik på at understøtte Park Street Nordicoms forretningsstrategi, har Catella struktureret og arrangeret langsigtet non-recourse finansiering for selskabet.

Den etablerede finansiering muliggør dels en refinansiering af alt selskabets kortfristede gæld, dels udviklingen af 200 studie- og ungdomsboliger på Nørrebro i København, under selskabets Pulse Living koncept, samt endelig at forstærke selskabets generelle likviditetsberedskab.

- Optimering af kapitalstrukturer for investorer og ejere i ejendomsbranchen, herunder tilvejebringelse af langsigtede finansieringsløsninger, bliver i stigende grad et særskilt fokusområde. Denne transaktionen for Park Street, afspejler Catellas stadigt stigende aktiviteter inden for låne- og finansieringstransaktioner med henblik på at skabe skræddersyede kapitalløsninger for vores kunder, siger Jesper Bo Hansen, chef for Catella Corporate Finance.

Finansiering af ejendomsprojekter. Kurset afholdes den 16. november 2021.

- Vores samarbejde med Park Street, som ejendomsejer og udvikler af blandt andet hospitality-relaterede koncepter som Pulse Living, har vist at det internationale cross-border kapitalmarked kan skabe ny dybde og likviditet i en by som København. Park Street transaktionen er et godt ekspempel på hvordan vi i Catella er stand til at understøtte vores kunders strategier - og samtidigt tilvejebringe finansiering der accellererer mulighederne for at gennemføre deres konkrete forretningsplaner, siger Gustav Bjørn, Director, Catella Corporate Finance.

Catella har en unik adgang til hjemlige og internationale cross-border gældskapitaludbydere, herunder banker, specialiserede gældsfonde og andre non-bank låneinstitutioner, til alle typer af ejendomsfinansiering på tværs af ejendommenes livscyklus og kapitalstruktur. Catella har en lang historik indenfor kapitaltransaktioner, og er godt positioneret til at strukturere, arrangere og sikre både korte og langsigtede finansieringsløsninger for vores kunder.


Relaterede konferencer

Den nye Planlov KURSUS

Ny udbudslov KURSUS

Fremtidens betonbyggeri

Jylland: Ændring af planloven – strategisk planlægning for bymidter m.v KURSUS

Køge: det store byggeboom frem til 2032

Erhvervsbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Træ - det hotte byggemateriale: JYLLAND

Sikre entreprenørkontrakter: Håndtering af ekstrakrav KURSUS

Aalborgs massive udviklingsprojekter

Boligudvikling i København frem til 2030