PAB vil sammen med Casa og NREP bygge fremtidens landsby i Tømmerup Haveby på Vestamager. En blanding af boligtyper – både almene og private – kombineres tæt på både by og natur.

I alt 29 rækkehuse, 10 generationshuse og 54 lejligheder fordelt på 3 dobbelt-punkthuse bliver en del af Tømmerup Haveby. Boligstørrelserne bliver på mellem 50 og 112 kvm. PAB er bygherre med FA09 som byggeforretningsfører, Casa som totalentreprenør og NREP som projektudvikler. Tømmerup Parken opføres således efter en delegeret bygherremodel.

"De almene og de private boliger opføres i ensartede materialer, så området fremstår ensartet og opleves som én samlet bebyggelse", skriver PAB.

Almene boliger: store projekter. Konferencen afholdes den 11. maj 2021.

"Kvarteret er delt op i 3 enklaver af rækkehuse og etagebyggerier med hver deres nære fællesarealer i form af intime haverum og boliggader. Boligerne er en blanding af forskellige typer hjem – egnet til enlige, aktive seniorer og varierede familieformer", skriver PAB videre.

Mindst 10 procent af boligerne bliver maksimalt 50 kvm store. Huslejen for de nu boliger bliver på mellem 6033 kr. og 11.649 kr. om måneden.


Relaterede konferencer

Træ - det hotte byggemateriale: JYLLAND

Den nye Planlov KURSUS

Sikre entreprenørkontrakter: Håndtering af ekstrakrav KURSUS

Køb og salg af ejendom - Due Diligence KURSUS

Boligudvikling i København frem til 2030

Bygningsreglement om etageboligbyggeri KURSUS

Ny udbudslov KURSUS

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS

Aalborgs massive udviklingsprojekter

Fremtidens betonbyggeri