Freja ejendomme har for nylig sat en række af statens ejendomme til salg - herunder 5 statslige campingpladser. Grundet en overvældende interesse for de 5 campingpladser, har Freja ejendomme nu valgt at sætte dem i budrunde.

Siden Naturstyrelsen i april overdrog 5 campingpladser til Freja ejendomme, har statens ejendomsselskab oplevet en massiv interesse. Derfor har Freja ejendomme nu valgt at sælge dem i budrunde, for derved at sikre lige vilkår for alle potentielle købere.

- Alle 5 campingpladser har oplevet en rigtig stor interesse fra både små og store aktører og det fra både ind- og udland. De her pladser har en ret stor betydning for de respektive lokalsamfund, idet de trækker en del turister hvert år, og dermed bidrager med liv og aktivitet. Derfor håber vi selvfølgelig også at kunne finde den helt rigtige køber til hver plads, siger Carsten Rasmussen, direktør i Freja ejendomme.

NB! Jylland: Moms og skat for byg og ejendom - nye regler og afgørelser. Kurset afholdes d. 26. september 2019.

Alle relevante informationer om den videre budproces kan findes på www.freja.biz og selve budprocessen varetages af advokat, Niels Gram-Hanssen og advokatfuldmægtig, Benjamin Thidemann fra advokaterne Lundgrens. Der er budfrist 24. juni 2019.

Det er fortsat muligt at besigtige alle 5 campingpladser. Høve Strand Camping varetages af Campingmæglerne i Hillerød. Svinkløv Camping, Rødhus Klit Camping, Vejers Strand Camping og Børsmose Strand Camping varetages af Ejendomsmæglerfirmaet Hans Korsgaard ved Skive.

Der er angivet følgende minimumspris på de 5 campingpladser i forbindelse med budprocessen:

· Vejers Strand Camping – minimum 20,5 millioner kr.

· Rødhus Klit Camping – minimum 3,8 millioner kr.

· Svinkløv Camping – minimum 9,5 millioner kr.

· Børsmose Strand Camping – minimum 17 millioner kr.

· Høve Strand Camping – minimum 995.000 kr.


Relaterede konferencer

Logistik og industri - fart på nye muligheder

Træ - det hotte byggemateriale: JYLLAND

Bygningsreglement om etageboligbyggeri KURSUS

Boligbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Finansiering af ejendom - markedssituation og tendens

Køge: det store byggeboom frem til 2032

Ny udbudslov KURSUS

Aarhus under udvikling - fokus på de store projekter

Hvordan vi får mere liv i bykernerne

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.