Af de kommende 100 lejligheder i Dahlerups Tårn ved Ottilia Jacobsens Plads i Carlsberg Byen er 28 solgt, mens yderligere 27 er reserveret.

Boligerne i Dahlerups Tårn vil være klar til indflytning i begyndelsen af 2022, og ifølge Carlsberg Byen P/S er der gang i salget af de 100 kommende lejligheder. Lejlighederne i højhuset ligger fra 4. til 23. sal. Priserne starter ved godt 3 milioner kr., mens den dyreste lejlighed, der nu er til salg, koster 7,7 millioner kr.

"Salget går i disse uger stærkt i det populære Dahlerups Tårn, og over halvdelen af boligerne i tårnet er nu enten solgt eller reserverede", skriver Carlsberg Byen i et nyhedsbrev.

CITY og VESTERBRO i Københavns store projekter. Konferencen afholdes den 21. april 2021.

De nye boliger spænder fra 2-5 værelser i størrelser fra 53 - 122 kvm. De nederste 5 etager har 6 boliger med 2, 3 eller 4 værelser per etage. De midterste 10 etager har 5 boliger med 2-5 værelser pr. etage, og på hver af de 5 øverste etager er der 4 store 4- og 5-værelses lejligheder. Lejlighederne med 3-5 værelser har altan, og alle lejligheder har fransk altan. Enkelte lejligheder er med tagterrasse. I stueetagen etableres blandt andet café og restaurant.

Schmidt Hammer Lassen Architects og Holscher Nordberg Arkitekter har tegnet det 80 meter høje tårn med Cowi som ingeniør. Züblin står for byggeriet af projektet, som i alt omfatter 39.800 kvm i form 17.000 kvm boliger, 7.000 kvm kontorer, 2.000 kvm detailhandel, caféer og restauranter samt 14.000 kvm kælder og parkeringsområde.


Relaterede konferencer

Erhvervsbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Boligudvikling i Jylland

Sikre entreprenørkontrakter: Håndtering af ekstrakrav KURSUS

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS

Ungdomsboliger på et modent marked

Bygningsreglement om etageboligbyggeri KURSUS

Logistik og industri - fart på nye muligheder

Hvordan vi får mere liv i bykernerne

Den ødelæggende fugt i byggeriet - forebyggelse og bekæmpelse

Servitutter og lokalplaner KURSUS