Ejendomsselskabet Olav de Linde har i 2019 forøget værdien af sin portefølje af investeringsejendomme med 1 milliard kr., og selskabet forventer i 2020 kun i mindre omfang at blive påvirket af coronakrisen.

Ejendomsselskabet Olav de Linde har i 2019 forøget værdien af sin portefølje af investeringsejendomme med 1 milliard kr. fra 5,8 milliarder kr. i 2018 til 6,8 milliarder kr. i 2019.

"Dette er blandt andet udtryk for projektudvikling, større og markante renoveringer samt enkelte nytilkøbte ejendomme. Disse tilgange forventes at bidrage positivt til driften de kommende år", fremgår det af ledelsesberetningen i årsrapporten.

Ejendomsselskabet havde i 2019 en nettoomsætning på 397 millioner kr. mod 108 millioner kr. året før. Det ordinære resultat efter skat udgør 435 millioner kr. mod 2,1 milliarder kr. sidste år. Årets resultat før skat og før værdireguleringer udgør 178 millioner kr. mod forventningerne, som var i niveauet 125-150 millioner kr. Årsagen til det forbedrede resultat kan henføres til øget afkast fra udviklede og renoverede ejendomme, lyder det i ledelsesberetningen.

Aarhus: de største projekter. Konferencen afholdes d. 26. november 2020.

"Det forventes, at markedsniveauet for investeringsejendomme for 2020 kun i mindre omfang vil blive påvirket af Corona krisen. På baggrund af de værdiansættelser der anvendes i selskabet, forventes en evt. påvirkning af selskabet at være på et beskedent niveau. Endvidere er det opfattelsen, at sammensætningen og omfanget af selskabets kunder er med til at understøtte en stabil drift", lyder det i ledelsesberetningen.

Selskabet forventer et resultat før skat for 2020 på 125-150 millioner kr. før dagsværdireguleringer af investeringsejendommene. Selskabets ejendomme er primært beliggende i Aarhus, Odense og København.


Relaterede konferencer

Ny udbudslov KURSUS

Den ødelæggende fugt i byggeriet - forebyggelse og bekæmpelse

Hvordan vi får mere liv i bykernerne

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS

Logistik og industri - fart på nye muligheder

Erhvervsbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Servitutter og lokalplaner KURSUS

Plejeboliger for 25 milliarder kr.

Aarhus under udvikling - fokus på de store projekter

Køge: det store byggeboom frem til 2032