OKNygaard bygger nyt hovedsæde vest for Aarhus ved motorvejen. Det nye domicil skal erstatte det nuværende hovedkontor i Hasselager og give anlægsgartnervirksomheden mulighed for at forsætte den gode vækst.

Atrio Arkitekter har sammen med Rønslev Rådgivende Ingeniører tegnet det nye domicil, der opføres af KG Hansen i hovedentreprise.

- Det er vigtigt for os, at vi hurtigt og nemt kan komme til vores kunder i hele Jylland og at de kan komme til os. Derfor er det nye hovedkontors placering helt ideelt for os, udtaler administrerende direktør Ole Kjærgaard.

Den nye bygning samler alle administrative funktioner hos OKNygaard samme sted. Derudover samles salg, tilbud og ledelsen for Anlæg Vest og endelig flytter driftsafdelingen i Aarhus, der nu ligger i Hasselager, også ind i den nye bygning.

NB! Aarhus: De store projekter. Konferencen afholdes d. 27. november 2019.

- Vi bygger nyt for at kunne skabe de rigtige rammer til at sikre den stabile og lønsomme vækst vi er inde i. Det nye domicil skal være med til at fremtidssikre OKNygaard, udtaler økonomidirektør Holger Hansen.

Den 1. juni 2019 begynder byggeriet af det nye domicil. Det nye hovedsæde forventes at stå færdig til maj 2020.

- Som vanligt lægger vi vægt på et godt og tillidsfuldt samarbejde i OKNygaard. Det gælder også på de projekter, hvor vi selv er kunden og det er jeg sikker på, at vi får sammen med Atrio Arkitekter og KG Hansen. Vi glæder os meget til at kunne flytte ind i det nye domicil til næste år, siger Ole Kjærgaard.


Relaterede konferencer

Fremtidens betonbyggeri

Plejeboliger for 25 milliarder kr.

Boligudvikling i Jylland

Certificeringsordninger - udbredelse og betydning

Aarhus under udvikling - fokus på de store projekter

Træ - det hotte byggemateriale: JYLLAND

Hvordan vi får mere liv i bykernerne

Køge: det store byggeboom frem til 2032

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS

Ungdomsboliger på et modent marked