Odder Kommune udbyder 2 storparceller i Bendixminde med mulighed for samlet 9.777 kvm boligbyggeri, samt et areal på Hous Havn med mulighed for op til 10.000 kvm boliger og erhverv.

Der er gang i byggeriet i det nye boligområde i Odder Vest, Bendixminde. Nu tager Odder Kommune hul på næste etape af udstykningerne med to storparceller, der sendes i udbud.

På storparcellerne kan der bygges tæt-lav-bebyggelse og etageboligbebyggelse. Det samlede grundareal er på 24.432 kvm med en maksimal bebyggelsesprocent på 40. Der kan derfor bygges på 9.777 kvm på de 2 storparceller.

- Det er en meget attraktiv beliggenhed i et virkeligt smukt område. Der satses på kvalitet i selve bebyggelsen på de 2 storparceller ligesom i det samlede Bendixminde-område, hvor det er planen, at det skal være et blandet boligområde af høj kvalitet. Derfor åbner vi nu op for, at der kan bygges andre typer af boliger end parcelhuse, siger borgmester i Odder Kommune, Uffe Jensen.

Halvdelen er solgt
I Bendixminde blev der sidste år sat 34 parcelhusgrunde til salg og godt halvdelen er nu solgt. I efteråret 2019 udbydes yderligere 27 parcelhusgrunde.

Storparcellerne udbydes uden mindstepris. Fristen for at komme med et bud på storparcellerne er den 21. juni 2019.

NB! Jylland: Moms og skat for byg og ejendom - nye regler og afgørelser. Konferencen afholdes d. 26. september 2019.

Vedrørende de 2 storparceller i Bendixminde kan salgsprospekt og udbudsmateriale samt adgang til det virtuelle datarum, der er oprettet, fås ved henvendelse til Rune Vølund fra Colliers International Danmark på rune.voelund@colliers.com.

Genudbud af udviklingsområde på Hou Havn
Kommunen genudbyder samtidig et 15.290 kvm stort et areal på Hou Havn til salg i offentligt udbud til opførelse af blandet bolig og erhverv.

Sammen med arealet udbydes minimum 7.500 kvm byggeret. Byggerettighederne fordeles som udgangspunkt med 6.000 kvm byggeret til boliger og 1.500 kvm byggeret til erhverv. Der kan opføres almene boliger på arealet (op til 20 procent af de samlede etagemeter). Afhængig af det konkrete projekt vil der være mulighed for at opføre op til 10.000 kvm.

Der skal forinden opførelse af et projekt på arealet udarbejdes og vedtages en lokalplan.

Udbudsmaterialet bestående af udbudsbetingelser og betinget købsaftale med bilag kan fås ved henvendelse til byrådssekretær Maria Christensen på maria.christensen@odder.dk eller telefon 87 80 33 92.

Odder Kommune skal modtage købstilbud senest den 10. maj 2019.


Relaterede konferencer

Den ødelæggende fugt i byggeriet - forebyggelse og bekæmpelse

Servitutter og lokalplaner KURSUS

Stormflodssikring af by- og landområder

Køge: det store byggeboom frem til 2032

Certificeringsordninger - udbredelse og betydning

Ungdomsboliger på et modent marked

Hvordan vi får mere liv i bykernerne

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.

Ny udbudslov KURSUS

Erhvervsbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter