Et projekt med 74 ungdomsboliger mod Randersvej i en bebyggelse op til 5 etager og byhuse op til 3 etager med 16 lejligheder mod Bøgegade er på tegnebrættet.

Aarhus Kommune har sat gang i udarbejdelsen af en ny lokalplan for et kommunalt ejet område på 1,722 kvm og ét privatejet område på 2.100 kvm ved Randersvej tæt på Stjernepladsen i Christiansbjerg.

Planen omfatter 74 ungdomsboliger mod Randersvej og byhuse med 16 lejligheder mod Bøgevej. Dette giver en høj udnyttelse af grunden på 139 procent.

NB! Jylland: Bofællesskaber og nye boformer. Konferencen afholdes d. 22. oktober 2019.

Den eksisterende bebyggelse i området består en motorcykelforhandler med tilhørende kontor- og lagerfaciliteter, samt en enkelt bolig. Størstedelen af området er dog ubebygget, og anvendes til oplagsplads for blandt andet jord, sten, byggematerialer.

Lokalplanen er udarbejdet på baggrund af et ønske fra grundejerne om at opføre ny bebyggelse til boligformål. Under forudsætning af, at de eksisterende bygninger nedrives, åbnes der mulighed for at danne et nyt boligområde med en kombination af almene ungdomsboliger og private boliger med varierende boligtyper- og størrelser.


Relaterede konferencer

Den nye Planlov KURSUS

Certificeringsordninger - udbredelse og betydning

Aalborgs massive udviklingsprojekter

Hvordan vi får mere liv i bykernerne

Træ - det hotte byggemateriale: JYLLAND

Boligudvikling i København frem til 2030

Logistik og industri - fart på nye muligheder

Finansiering af ejendom - markedssituation og tendens

Ungdomsboliger på et modent marked

Servitutter og lokalplaner KURSUS