Marriott International har i dag annonceret, at selskabet har underskrevet en aftale med den danske hoteloperatør Core Hospitality om at bringe det første Residence Inn by Marriott til Skandinavien.

Residence Inn by Marriott Copenhagen Nordhavn bliver bliver en del af ejer PFA Ejendommes prestigefulde Nordø udviklingsprojekt i forlængelse af det populære Århusgadekvarter i Nordhavn. Konstruktionen begyndte i 1. kvartal 2020 og forventes at åbne i 2023.

- Introduktionen af Residence Inn by Marriott konceptet i Skandinavien bekræfter den efterspørgsel, vi ser, der er for internationale hotelkoncepter i regionen og for lejlighedshoteller generelt set, fortæller Axel Steinbach, direktør for international hoteludvikling, Norden, Marriott International.

Residence Inn by Marriott Copenhagen Nordhavn imødekommer bade forretnings- og ferierejsende. Hotellet forventer at tilbyde 95 hotellejligheder, hvis formål er at tilbyde et hjem væk fra hjemmet med separat være-, arbejds- og soveområde.

Alternative HOTELprojekter og nye hotelkoncepter. Konferencen afholdes den 20. maj 2021.

- Vi er meget begejstrede for at samarbejde med Marriott International om signeringen af Residence Inn by Marriotts debut i Skandinavien, udtaler Per Denker Sørensen, administrerende direktør i Core Hospitality.

Bygningen er designet af førende arkitektfirma Henning Larsen Architects, mens værelserne, der er designet af Mette Fredskild Studio, har udsigt til hav eller gårdhave, stor skrivebordsplads og et fuldt funktionelt køkken. Gæster vil også få adgang til ejendommens private lounge, fitnessfaciliteter og cykeludlejning under deres ophold.

Residence Inn by Marriott Copenhagen Nordhavn vil tilslutte sig Marriott Internationals dynamiske portefølje i den danske hovedstad, hvilket inkluderer Moxy Copenhagen Sydhavnen og Copenhagen Marriott Hotel.

Marriott International er baseret i Bethesda i Maryland, USA, og omfatter en portefølje på mere end 7.600 hoteller under 30 førende koncepter, der spænder sig over 133 lande og territorier.


Relaterede konferencer

Boligudvikling i Jylland

Plejeboliger for 25 milliarder kr.

Jylland: Ændring af planloven – strategisk planlægning for bymidter m.v KURSUS

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS

Køb og salg af ejendom - Due Diligence KURSUS

Sikre entreprenørkontrakter: Håndtering af ekstrakrav KURSUS

Hvordan vi får mere liv i bykernerne

Køge: det store byggeboom frem til 2032

Servitutter og lokalplaner KURSUS

Certificeringsordninger - udbredelse og betydning