Brøchner Hotels har nænsomt restaureret Carlsberg Byens historiske bygninger Maltmagasinet og Lagerkælder 3 med de ikoniske guldskiver på facaden. I dag, den 16. maj 2019, deltager mere end 500 gæster til Grand Opening af Hotel Ottilia.

Den fremadstormende hotelkæde Brøchner Hotels inviterer i dag samarbejdspartnere inden for i de gamle industribygninger for at markere åbningen af Hotel Ottilia - et moderne og innovativt luksusboutiquehotel i Carlsberg Byen.

Hotel Ottilia er Carlsberg Byens første hotel lokaliseret på Bryggernes Plads i de historiske bryggeribygninger, der skaber rammerne for en helt unik hoteloplevelse. Hotellet er opkaldt efter brygger Carl Jacobsens hustru, Ottilia, hvis yndlingsblomst var en tidsel. Derfor går tidslen igen i indretningen og designet på de smukke specialdesignet gulvtæpper og håndlavede keramiske fliser, man finder rundt omkring på hotellet.

-. Modtagelsen her i Carlsberg Byen har været fantastisk, og vi er meget stolte over i dag at kunne præsentere vores naboer, samarbejdspartnere og venner af huset for Hotel Ottilias unikke rammer, som er skabt i en blanding af smuk industrihistorie, innovation og æstetik. Den originale arkitektur, som er bevaret igennem hele hotellet, fortæller historien om bygningernes tidligere funktion som bryggeri, og det er fantastik at arbejde her og få lov at fortælle den historie til alle de nysgerrige, der stikker vejen forbi, siger Lene Larsen, General Manager på Hotel Ottilia, der lægger vægt på, at hotellets bar og lounge naturligvis er åben for alle hver dag.

NB! Airbnb - professionel udlejning. Kurset afholdes d. 23. maj 2019.

Hotellet har 155 værelser, møde- og konferencefaciliteter til 200 personer, en restaurant og rooftop bar - og i efteråret 2019 åbner også en spaafdeling af en udenlandsk partner, der åbner i Skandinavien for første gang.

Hotellet er det største af Brøchner Hotels´ hoteller og er et 4+-stjernet hotel. Det er 6. i rækken af luksus boutiquehoteller, som Brøchner Hotels ejer og driver i København. Brøchner Hotels er samtidig for alvor er gået ind i mobilteknologi og har gjort det muligt for gæsterne at benytte den digitale platform Aeroguest på alle kædens hoteller i det øjeblik bookingen er gennemført.

Brøchner Hotels har sammenlagt 555 værelser fordelt på 6 boutiquehoteller - Hotel Ottilia, Hotel SP34, Hotel Herman K, Hotel Danmark, Avenue Hotel Copenhagen og Hotel Astoria. Brøchner Hotels er verdens første boutiquehotelkæde, som for alvor er gået ind i mobilteknologi og har gjort det muligt for gæsterne at benytte den digitale platform Aeroguest på alle kædens hoteller i det øjeblik bookingen er gennemført.
 
Brøchner Hotels udvider i 2020 porteføljen med et nyt hostel koncept, når de åbner et boutique hostel i det tidligere hovedbibliotek i Aarhus.


Relaterede konferencer

Den ødelæggende fugt i byggeriet - forebyggelse og bekæmpelse

Sikre entreprenørkontrakter: Håndtering af ekstrakrav KURSUS

Træ - det hotte byggemateriale: JYLLAND

Plejeboliger for 25 milliarder kr.

Fremtidens betonbyggeri

Certificeringsordninger - udbredelse og betydning

Bygningsreglement om etageboligbyggeri KURSUS

Servitutter og lokalplaner KURSUS

Boligbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Hvordan vi får mere liv i bykernerne