Ringsted Kommune er i gang med at udvikle Sjællands største nye erhvervsområde på 1,36 millioner kvm. Området retter sig mod logistik-, transport- og produktionsvirksomheder.

Ringsted Kommune er i gang med at udvikle et nyt erhvervsområde ved Jordemodervej. Erhvervsområdet bliver lige så stort som hele det gamle kaserneområde eller omkring 190 fodboldbaner og er dermed Sjællands største nye erhvervsområde.

Kommunen er i gang med at byggemodne området, og lokalplanforslaget for det nye erhvervsområde er i høring frem til i dag. Forventningen er, at de første virksomheder kan flytte ind i 2020, og at det vil primært være større danske logistik-, transport- og produktionsvirksomheder.

NB! Industri og logistik - Projektudvikling, priser og optag. Konferencen afholdes d. 30. januar 2019.

- Erhvervsområdet bliver en kæmpe gevinst for Ringsted Kommune, og vi har gennem mange år oplevet stor efterspørgsel efter netop den type erhvervsgrunde med en god placering her midt på Sjælland, siger borgmester i Ringsted Kommune, Henrik Hvidesten.

I øjeblikket har kommunen gang i en konkurrence om, hvad erhvervsområdet skal hedde.

Dommerpanelet består af Lene Stengade, direktør i PBI, som ejer Kærup Erhvervspark og er grundejer på en del af det kommende erhvervsområde, Jeannette Amdal fra Ringsted Erhvervsforum samt 2 repræsentanter fra Ringsted Kommune.


Relaterede konferencer

Køge: det store byggeboom frem til 2032

Bygningsreglement om etageboligbyggeri KURSUS

Køb og salg af ejendom - Due Diligence KURSUS

Aalborgs massive udviklingsprojekter

Plejeboliger for 25 milliarder kr.

Logistik og industri - fart på nye muligheder

Ungdomsboliger på et modent marked

Træ - det hotte byggemateriale: JYLLAND

Sikre entreprenørkontrakter: Håndtering af ekstrakrav KURSUS

Boligbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter