Ejendomsmægleren Jesper Nielsen, der blandt andet er kendt fra TV-programmer, har indgået et partnerskab med Nykredit Mægler om et nyt selskab.

Selskabet med navnet Jesper Nielsen Franchisetager skal i løbet af de kommende par år åbne ejendomsmæglerbutikker i landets største byer. Det skriver Børsen.

Den kendte ejendomsmægler har i dag 3 butikker i Holte, Charlottenlund og Kongens Lyngby. En 4. butik er på vej på Frederiksberg, mens en forretning i Aarhus lukkede i januar 2017 efter kun et halvt års tid.

- Det bliver lidt med gefühl, hvor vi skal åbne, men vi vil gerne ud til de store byer, men om det bliver 10, 12 eller 14 - det ved jeg ikke, siger Jesper Nielsen til Børsen.

NB! Finansiering af ejendom. Kurset afholdes d. 7. februar 2019.

Nybolig og Estate åbnede i 2018 tilsammen 20 nye forretninger rundt om i landet, og administrerende direktør i Nykredit Mægler, Peter J. Mattsen, ser Jesper Nielsens koncept som en tilføjelse til det, som man allerede kan tilbyde.

- Noget af det, Jesper Nielsen er lykkedes med, er at gøre det lækkert at handle bolig. Det er interessant at bygge videre på. I stedet for at gå i gang med at bruge udviklingskroner på at lave noget tilsvarende, så giver det mere mening at gøre det på denne måde. Det er helt klart et vækstscenarie, vi ser med Jesper Nielsen, siger Peter J. Mattsen til Børsen.


Relaterede konferencer

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS

Ny udbudslov KURSUS

Den nye Planlov KURSUS

Aalborgs massive udviklingsprojekter

Stormflodssikring af by- og landområder

Bygningsreglement om etageboligbyggeri KURSUS

Den ødelæggende fugt i byggeriet - forebyggelse og bekæmpelse

Sikre entreprenørkontrakter: Håndtering af ekstrakrav KURSUS

Køge: det store byggeboom frem til 2032

Jylland: Ændring af planloven – strategisk planlægning for bymidter m.v KURSUS