Boligselskab får godkendt økonomien i projekt med 20 nye almene familieboliger i Viby Sjælland. De enkelte boliger vil størrelsesmæssigt varierere mellem 60 og 110 kvm.

Boligselskabet Roskilde Syd står bag projekt med 20 nye almene familieboliger ved Torvet i Viby. Boligerne opføres som rækkehuse og der opføres 9 boliger i 1 plan med 2 værelser og 11 boliger i 2 plan med 4 værelser. Bebyggelsen placeres omkring et grønt gårdrum, hvorfra alle boliger har adgang. 

- Det er rigtigt dejligt, at vi får mulighed for at igangsætte noget byggeri hernede, sagde borgmester i Roskilde Kommune, Tomas Breddam (S), de byrådet godkendte økonomien i projektet i september 2019.

NB! Ny ejendomsvurderingslov og ejendomsbeskatning fra januar 2020 - EKSTRA. Kurset afholdes d. 14. januar 2020.

Den samlede anskaffelsessum udgør godt 42 millioner kr., hvilket medfører et kommunalt grundkapitalindskud på 8 procent, svarende til knap 3,4 millioner kr. 

Projektet er tegnet af Arkitema Architects og omfatter samlet 1.800 kvm. De enkelte boliger vil størrelsesmæssigt varierere mellem 60 og 110 kvm.

Huslejen kommer til at ligge på 1.098 kr. per kvm årligt eksklusive forbrugsudgifter. Dette medfører, at en lejlighed på 60 kvm koster 5.560 kr. i månedlig husleje, mens en bolig på 96 kvm vil 8.860 kr. månedligt.


Relaterede konferencer

Træ - det hotte byggemateriale: JYLLAND

Den nye Planlov KURSUS

Servitutter og lokalplaner KURSUS

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.

Boligudvikling i Jylland

Erhvervsbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS

Ungdomsboliger på et modent marked

Hvordan vi får mere liv i bykernerne

Jylland: Ændring af planloven – strategisk planlægning for bymidter m.v KURSUS