Nybolig har spurgt kædens mæglere om, hvilke 3 emner, der bliver store temaer for boligsøgningen i år.

I en dugfrisk rundspørge svarer Nyboligs mæglere på, hvilke emner der efterspørges viden omkring i 2020. Ejendomsmæglerne ser især 3 emner blive store temaer for boligsøgningen i år.

Hele 62 procent svarer, at gode salgsråd fylder meget i de boligsøgendes bevidsthed, 48 procent svarer at energirenovering vil fylde meget, og 38 procent svarer, at ombygning vil fylde.

- Nysgerrigheden om gode salgsråd må vel næsten være en naturlig selvfølge. Men det er især interessant at se, at næsten halvdelen af vores mæglere ser energirenovering som et stort emne i 2020. Det er en god tendens – både for boligejernes pengepung og i forhold til mindre udledning af CO2, siger direktør i Nybolig, Peter J. Mattsen.

Energirenovering af ejendomme: Krav, udførelse, besparelser, leje-regulering. Kursus afholdes d. 24. november 2020.

Hele 38 procent at mæglerne ser ombygning som et væsentligt emne, danskerne vil efterspørge viden om i år. Og det er jo også oplagt, hvis man allerede bor i drømmeboligen.

- Ombygning eller tilbygning kan være en ganske fornuftigt løsning for mange, der er glade for det hus, de ejer. Her kan vores ejendomsmæglere hjælpe med at undersøge muligheder og lave analysen for kunden. Grundlæggende handler det om, at folk skal kunne søge professionel rådgivning, når de står overfor at skulle træffe en stor økonomisk beslutning, siger fra Peter J. Mattsen.


Relaterede konferencer

Køge: det store byggeboom frem til 2032

Erhvervsbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Ungdomsboliger på et modent marked

Boligudvikling i København frem til 2030

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.

Aarhus under udvikling - fokus på de store projekter

Logistik og industri - fart på nye muligheder

Sikre entreprenørkontrakter: Håndtering af ekstrakrav KURSUS

Certificeringsordninger - udbredelse og betydning

Hvordan vi får mere liv i bykernerne