Den 1. december 2022 tiltræder Ane Leth som ny regionsdirektør for Cowi i Syddanmark. Hun har store vækstambitioner for kontorerne i Vejle og Esbjerg.

Ingeniør Ane Leth har med undtagelse af en afstikker til en stilling på Aarhus Universitet været ansat i Cowi siden 2008, hvor hun blandt andet har arbejdet som projektleder og senest sektionsleder.

Nu tager hun et stort skridt opad på karrierestigen til jobbet som regionsdirektør for Cowi i Syddanmark, hvor virksomheden har kontorer i henholdsvis Vejle og Esbjerg. Hun får base i Vejle, men bliver synlig for kunderne i hele regionen.

- Mit job er todelt. Jeg skal samle vores p.t. godt 200 medarbejdere i Syddanmark om en fælles vækstvision og sammen med den øvrige ledelse sikre, at vi bevæger os i samme retning. Men det er samtidig en stærkt kundeorienteret stilling, og det bliver min opgave at tegne Cowi udadtil i regionen, siger Ane Leth.

Vejle: De store investeringer. Konferencen afholdes den 23. marts 2023.

Målsætningen er yderligere at accelerere den vækst, Cowi i de senere år har oplevet i Syddanmark, og med fokus på opgaver, som understøtter en bæredygtig samfundsudvikling.

- Der foregår omfattende udviklingsaktiviteter i området. Den udvikling er vi en vigtig del af i dag, og det skal vi i endnu højere grad være fremover. Vi arbejder blandt andet med store projekter relateret til energiforsyningsystemer, Power-to-X, datacentre, byggeri og infrastruktur. Specifikt i forhold til Esbjerg så er byen allerede en metropol for grøn omstilling, og Esbjerg Havn er ekstrem vigtig for Danmarks fortsatte udvikling og sikkerhed, siger Ane Leth.

Jylland: Planlov og lokalplaner - nye ændringer og muligheder. Kurset afholdes den 23. februar 2023.

Hun pointerer, at hele rammen for Cowis virke mange år ud i fremtiden bliver at bidrage til at håndtere de udfordringer, det indebærer at drive den grønne omstilling. Derfor bliver det også en vigtig opgave for Ane Leth at sikre, at virksomheden tiltrækker flere medarbejdere, som kan understøtte den udvikling. Hun understreger dog, at der er stor konkurrence om ingeniørerne.

- Min forventning er, at vi kommer til at øge vores arbejdsstyrke i Syddanmark med omkring 100 nye ingeniører i de kommende 2-3 år – og den udvikling glæder jeg mig enormt til at være en del af, slutter hun.


Relaterede konferencer

Logistik og industri - fart på nye muligheder

Aarhus under udvikling - fokus på de store projekter

Fremtidens betonbyggeri

Hvordan vi får mere liv i bykernerne

Ny udbudslov KURSUS

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.

Træ - det hotte byggemateriale: JYLLAND

Sikre entreprenørkontrakter: Håndtering af ekstrakrav KURSUS

Den nye Planlov KURSUS

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS