Biltema er klar til at investere mellem 500 millioner kr. og 1 milliard kr. i nye varehuse, og elektronikkæden Power vil have i alt 28 varehuse i Danmark. Den nye planlov giver kæderne muligheder for at ekspandere.

Den nye planlov fjerner den størrelsesbegrænsning for udvalgsvarehuse, som betyder, at varehusene maksimalt må være 2000 kvm, med mindre byen har flere end 40.000 indbyggere.

Det glæder Jesper Boysen, administrerende direktør i elektronikgiganten Power, som fortæller til Børsen, at man er klar til at investere et 3-cifret millionbeløb i 24 nye varehuse, som man i alt når op på 28 varehuse i Danmark. Også Biltema er klar til at ekspandere.

NB! Erhvervslejelovens nye udvikling. Seminaret afholdes d. 25. august 2016.

- Inden for de næste 5 år kommer vi minimum til at åbne 10 nye Biltema-varehuse, men nok nærmere 15, siger Karsten Pedersen, administrerende direktør i Biltema, til Børsen.

Han fortæller videre, at Biltema vil investere mellem 500 millioner kr. og 1 milliard kr. i nye varehuse i Danmark. Biltema har i forvejen 7 varehuse i henholdsvis Aalborg, Horsens, Esbjerg, Rødekro, Odense, Næstved og Glostrup, og yderligere 4 varehuse er på vej i Slagelse, Fredericia, Holbæk og Randers.


Relaterede konferencer

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.

Ny udbudslov KURSUS

Køge: det store byggeboom frem til 2032

Bygningsreglement om etageboligbyggeri KURSUS

Servitutter og lokalplaner KURSUS

Den ødelæggende fugt i byggeriet - forebyggelse og bekæmpelse

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS

Den nye Planlov KURSUS

Træ - det hotte byggemateriale: JYLLAND

Certificeringsordninger - udbredelse og betydning